-Kawan Aku-

GIVEAWAY By Henrietta Jose

Assalamualaikum. ..


Berkesempatan untuk memeriahkan GiveAway blogger kalini ;) Hadiahnya buku.Kalaulah dapat buku yang tengah aku cari sekarang ni kan best.hahaha.Siapa ada buku novel Aa+Bb karya Hlovate?nakkkk! Eh??! Ok dah.Sekarang nak join GiveAway daripada Henrietta Jose.Wah nama dia kan.haha.


Genre buku yang diminati adalah buku motivasi.Sangat suka baca realiti or fantasi ( novel ) yang dapat menjadikan kita berfikir..wah.hebatnya dia boleh survive...lebih kurang macam tu la.Realiti yang difantasikan terutama penulisan Hlovate.Serius suka.

Kadang-kadang tu sampai orang cakap aku ni fikir baik je.Bukan sebab apa tau..terlebih motivasi la tu namanya.Fikir positif je.Orang dengki aku pon haahkan juga.hihihi.Itu pentingnya aku suka baca buku motivasi.

Jomla memeriahkan lagi GA ni..!
Tamat: 28 Februari 2014.








9 pesanan buat ayut :

Cik Nur™ said... Reply To This Comment

gudluck ayut...

Deqla Manjew said... Reply To This Comment

good luck ayut.. samalah dah join GA ni.. :)

HeNRieTTa JoSe said... Reply To This Comment

thanks for joining....rietta pown minat motivasi...gud luck yea...mna tahu ada rezki dapat buku yang dicari...

Deqla Manjew said... Reply To This Comment

ayuttt.. tahniahhhh... ayut menang intanberlian GA..!! cpt2 bagi details..hihi.. :)

QasehnyaRania said... Reply To This Comment

good luck ayut

miz ruha said... Reply To This Comment

ayut tak baca lagi ke Aa+Bb? best novel ni... ^_^

gud luck ayut... :)

Sya Mimie said... Reply To This Comment

semoga ada rezeki tuk ayut.. :)

azizah :) said... Reply To This Comment

gudluck ayut!

ros_reeza said... Reply To This Comment

moga berjaya!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...