-Kawan Aku-

Giveaway 5K Dunia sebenar Shida

Assalammualaikum, peace upon you.


Entry GiveAway muncul kembali!:) Salam hujung minggu semua.Sihat ke kawan-kawan? Entry ni ditaip di KFC Summit,Batu Pahat.hihihi.Tengah jalan pon masih sempat nak menjenguk blog.haha.Biasala jalan sorangkan kalau suami di sisi lain ceritanya. ;p Okla.Harini join GiveAway blog Shida.Sponsor dia bukan main.Berpeluh like gan follow.hihi :p Jom ramai-ramai memeriahkan GiveAway Shida ni ye sempena ulangtahun blog,hari lahir dan mencapai follower 5k.Tahniah buat blogger Shida.Hadiah untuk hari lahir Shida jadinya aku join! ;)


http://www.duniashida.com/2014/02/giveaway-5k-dunia-sebenar-shida.html
Dijemput semua memeriahkan lagi Giveaway 5K Dunia sebenar Shida (klik banner untuk join) dengan hadiah yang cukup banyak dan lumayan serta syarat sangat mudah. Terima kasih juga kepada para Penaja yang sudi menaja untuk giveaway kali ini dan mereka adalah :
Kategori Blogger : 
Kategori Onlineshop :

10 pesanan buat ayut :

Cik Nur™ said... Reply To This Comment

gudluck ayut.. :)

Isabel Diaz said... Reply To This Comment

Semoga berjaya

nuyui a.k.a miss YUI said... Reply To This Comment

good luck ayut..

QasehnyaRania said... Reply To This Comment

good luck ayut

Shida Radzuan said... Reply To This Comment

thanks ayut sudi join GA 5K Dunia sebenar Shida,
senarai pserta dah update blh lah semak no.pserta masing2 :)
good Luck :)



admin,
www.duniashida.com

Lysa.Lexia said... Reply To This Comment

Hi dear! :) I wish you goodluck yeah!
Lysa datang menjenguk dari GA yang sama ^^

http://celotehgadistwitter.blogspot.com/2014/02/giveaway-5k-dunia-sebenar-shida.html

Iyqa Gani said... Reply To This Comment

hai... saya dr segmen sama.. dtg singgah sini..
jemput singgah ke segmen saya pulak..
iyqa92.blogspot.com/2014/02/giveaway-5k-dunia-sebenar-shida.html


gudluck..

^_^

Marionette Doll said... Reply To This Comment

hi from the same GA ^^ gdluck, visit2 back yeaa

http://marionettelifegoeslala.blogspot.com/2014/02/giveaway-5k-dunia-sebenar-shida.html

Nadd said... Reply To This Comment

Hai godluck . btw nad dari ga yang same jemput singgah .
http://mycharmingcrush.blogspot.com/2014/02/giveaway-5k-dunia-sebenar-shida.html

N-fiq :D said... Reply To This Comment

Hye! Blogwalking here :) Kalau tak keberatan, Jemput join Giveaway dari saya pula ye :) http://superpapaya.blogspot.com/2014/02/the-superpapaya-giveaway.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...