-Kawan Aku-

Rekod Demam 2014

Assalamualaikum. ..

Semua pembaca blog aku ni sihat ke?Tuan blog tak sihat.huhuhu.Sebelum ni pergi jengah blog kawan-kawan baca diorang tak sihat.Kali ni tuan blog sendiri yang tak sihatnya.Tak muncul dah kat blog kawan-kawan yang lain.

Maaf ye kawan-kawan. Tak berkesempatan menjengah 2 3 harini.Mampu buat entry untuk blog sendiri je ni . Siapa post entry ke Facebook mampu lagi la nak singgah kejap.Kalau tak malam terbaring, rehat.

Rekod demam aku untuk tahun 2014 ni bermakna 2x dah.Rasanya setiap bulan aku demam lepas tu datangla penyakit serangkai batuk dan selesema.Merosot sungguh rekod kesihatan aku sekarang ni.haish...Tahun 2013 sekali je demam.Tahun 2012 tak demam pon.Umur semakin meningkat rasanya.Antibodi dah tak kuat mana.Hormon pon berubah jugak dah kahwin.Perubahan cuaca lagi.Fuhhh....faktor-faktor yang mempengaruhi untuk demam la tu. :)

Semoga kita semua diberikan kesihatan yang baik dan terus kuat untuk menjalani kehidupan yang Allah ciptakan serba indah ini sebagai hambaNya.Amin..Insya Allah.Jaga kesihatan.Jaga diri.Jaga solat.Allah pasti jaga kita.Kan? ;)

Entry tak bergambar..huhu





10 pesanan buat ayut :

QasehnyaRania said... Reply To This Comment

byk byk minum air putih ayut...
semoga cepat sembuh ye.. dah hantar email ke intanberlian je?
ayut salah seorang pemenang tau..

take care ye :D

Sya Mimie said... Reply To This Comment

demam ada mkna ke ayut.. :)

bnykkan rehat ye.. cuaca sekarang pun panas je..

singgah sambil buat tabungan..

Cik Puan said... Reply To This Comment

biase lah tu ayut..mase cik mule2 kawen pon dulu demam je bebalik...perubahan hormon kut...keeee demam sesaje datang supaya boleh manje2 kat somi...kehkehkeh

- AZIE - said... Reply To This Comment

get well soon syg..

PearlVelvet SueQys said... Reply To This Comment

slm singgah ptg smbl dtg membaca !

azizah :) said... Reply To This Comment

alala cian.. nape tahu demam ada isi ke ni kan... :)
jaga diri baik2 yunk.. rindu encik hubby la tu..

Nursaila Norman said... Reply To This Comment

orang kata bila kawen je mesti demam..xtau la btl ke tak..tp kalau akak,mmg btl lah pun..demam teruk ada, demam ngada2 ada..husband akak pun sama..kalau x teruk melampau2 insyaallah baik lah nnt :))

Mayang ABDUL RAZAK said... Reply To This Comment

chat sangat ... perubahan hormon.. maklum le dulu sensorang .. sekarang dah berdua....

ros_reeza said... Reply To This Comment

semoga cepat sembuh ye ayut. macam mana hari ni?..

UmmuAidan-Arissa said... Reply To This Comment

Harap2 by this time ayut dah sembuh dari demam yer...kdg kerana aircon pun1 sbbblhcepat dpt demam...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...