-Kawan Aku-

Peplum Murah dan Bergaya!

Assalamaulaikum. ..


Pasal BR1M memang kecohla sebab dah ada yang kata masuk akaun dah.Aku pon tak tengok lagi.Kesibukan.hohoho.Kalau ada Alhamdulillah.Takde pon takpelah.mmmm.Mood pasal duit memang malas nak cerita.hihi.Tapi kalau bab tengok baju cantik aku suka.Haaaa..cane tu??Bukan ke ada kaitan dua tu??hihi..



Ingat lagi baju peplum raya aku?Itu jela satu-satunya baju peplum yang ada dalam simpanan. Aku ada cakap nak tambah koleksi kan? The time is coming!!!!!Kali ni mungkin tak bali 1 set kot.Rasa nak beli peplum tops sahaja.Peplum tops ni sekarang dah jadi kegemaran ramai.Yela...kan peplum tops ni boleh suai padan pakai dengan jeans, palazzo pants takpon lagi hebat dengan skirt.Tak gitu?? :) Pergi Kerja boleh.pergi shopping boleh apatah lagi kalau ke majlis.Inilah kelebihan kalau beli peplum tops sahaja.Boleh mix and match ikut keadaan.Ada pelbagai guna.Suke!

Lace Panel Peplum TopLong Sleeve Top

Lagi kalau yang suka berfesyen pastinya korang boleh padankan peplum tops ni dengan Jaket.Yela untuk yang bertudung takkan la nak pakai peplum top tak berlengan gitu kan?Boleh sarung Jaket takpon Cardigan.Lagi meriah kalau pakai tudung atau shawl yang cun.Tambah pulak dengan aksesori bangles dengan anting-anting.Mesti meriah penggayaan peplum tops korang tu.Cayalah! (mungkin bukan aku la sebab aku less is more je.hihihi)

Colourblock Peplum Top
Ni ok gak sebab belakang tu panjang :)

Nak dijadikan cerita sekarang ni sibuk je memanjang semua orang kan?Mehla kita shopping online!Sesiapa nak dapatkan peplum murah secara online sekarang Zalora ada buat Sales.Harga yang berpatutan boleh diperolehi untuk pembelian tops peplum ni. Korang boleh tengok sendiri peplum murah tak murah dekat Zalora.my ni.Ada macam-macam jenama dan koleksi.aku pon pening sebab banyak sangat nak tengok peplum murah.

Kalau dah nama pon shopping online kalau takde promosi dan baucer percuma pasti tak sah kan?Korang boleh pergi Zalora.com untuk menikmati kelebihan di situ.Aku dah pergi dah tadi cuci mata jap sebelum buat keputusan.hehehe :) Zalora ni pon memang dah terkenal dengan servis talian membeli-belah secara online terbaik Malaysia kan.Pemulangan pon secara percuma dalam masa 30 hari pembelian.So no worries la kalau nak membeli peplum top murah secara online di sini. :) Jom Shopping di hari minggu!

Kredit Gambar: Peplum Top,Zalora.


7 pesanan buat ayut :

azizah :) said... Reply To This Comment

tahun ni pon jijah lom beli baju.. ingat nak beli peplum gak la...hehe

Cik Nur™ said... Reply To This Comment

mcm nur, xsesuai la...tingin, tapi itulah,huhuhu

Kesuma Angsana said... Reply To This Comment

wah ada rezeki juga yer ni hehehe

Deqla Manjew said... Reply To This Comment

yg belakang pjg tu xde ker yg lengan pjg? hihi..

QasehnyaRania said... Reply To This Comment

suka tgk org pakai peplum.ciksu pakai mcm tak sesuai je.. ntah janggal je rasa.hihi

Sya Mimie said... Reply To This Comment

kita pun ada 1 je peplum dalam simpanan. sekarang ni lebih selesa pakai baju kurung je..

ros_reeza said... Reply To This Comment

BRIM.. ramai yang tak dapat lagi :(

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...