-Kawan Aku-

BE a.k.a CPUV bulan Februari 2014

Assalamualaikum...



Alhamdulillah.Syukur dengan rezeki yang diberikan.Terima Kasih Nuffnang.Bulan Februari ada dapat 2 CPUV daripada pihak Nuffnang.Masih diberi kepercayaan dalam menyebarkan iklan para pengiklan :) Suke!

Setakat aku tengok harini,iklan Caltex daripada bulan Januari tu memang masih muncul-muncul dalam blog aku ni.Iklan untuk Mcdonald's 2014 ada la jugak keluar kejap-kejap.McDonald's ada McSavers.Potongan harga murah.Perghhh..Siapa yang gila McDonald's tu apa lagi,rebutlah peluang untuk berjimat yer!Set apa yang jimat tu kenalah tengok iklan yang ditayangkan dalam blog aku ni ha.Iklan untuk Sharp ni takde nampak pulak kelibatnya.Takpe.Nanti - nanti kita tengok lagi apa pulak yang Sharp tawarkan buat pelanggan mereka.ok?!

 Berita hujung minggu yang menggembirakan.hahaha.Dah shopping online ke?
Selamat berhujung minggu semua!
^___^

11 pesanan buat ayut :

Eza Boom Boom said... Reply To This Comment

tahniah, rezeki ni... heee.

Eza Boom Boom said... Reply To This Comment

tahniah, rezeki ni... heee.

miz ruha said... Reply To This Comment

masyuk~~~ ^_^

azizah :) said... Reply To This Comment

wahhh tahniah ayut! bestny dapat CPUV banyak..hee

Cik Nur™ said... Reply To This Comment

alhamdulillah....rezeki.. :)

- AZIE - said... Reply To This Comment

tahniah ayut..akak xde lg pun tahun ni hehehe

Kesuma Angsana said... Reply To This Comment

rezeki berblog ye ayut !

Deqla Manjew said... Reply To This Comment

tahniah ayut.. in shaa Allah kelik2 iklan nanti.. :)

Cik Puan said... Reply To This Comment

Alhamdulillah rezeki ayut....
cik baru je dapat BE lagi..

ros_reeza said... Reply To This Comment

tahniah Ayut.. rezeki :)

UmmuAidan-Arissa said... Reply To This Comment

wah..murah sungguh rezki ayut ngan nuffnang nie kan..ttp jer ade..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...