-Kawan Aku-

Persediaan Sebelum Bersolek

Assalamualaikum...


Saje petang-petang nak berkongsi sesuatu yang aku rasa memang kena tak note.hihihi.
Standard kan bagi seorang Pengantin Perempuan kalau di solek jangka masanya bukanlah setengah jam.Tapi berjam-jam.eh?Tipu di situ.Paling lama pon 2 jam kan.
Jadinya......B2B haruslah....

1) Membersihkan diri
2) Merehatkan diri dan bertenang
3) Makan dan minum sedikit untuk elak korang kebulur.hahaha
4) Elakkan daripada berpeluh atau buat benda berat
5) Memakai baju sepatutnya (sebab waktu solek ni jugak photographer akan amik gambar.kan?)
6) Pastikan tempat untuk bersolek tu cukup cahaya + udara (kalau tak korang gak kepanasan =.=")
7) Set awal-awal tempat untuk korang disolek
8) Simpan barang berharga di tempat sepatutnya.

ada lagi tak ek??

9) Jangan amik kisah yang terjadi kat luar (Boleh gitu?sebab nanti korang jadi nervous)

lagi??

10) Ambil air sembahyang (Ni kena sebab nanti takla korang semudah ABC tinggal solat.Separuh jalan make up dengar azan,solat je dulu)

Lagipon.....
Kalau solek time nikah kan ada sesi batal air sembahyang.Baru best ada air sembahyang kan? ^^
Nak memudahkan lagi kelancaran kerja solek-menyolek ni,baik tanya dulu kat MUA or Mak Andam tu duration diorang buat solekan berapa lama.Haaa...leh la nanti kita budget masa kan.

Lain-lain?
Tak terfikir lagi.
^__^


Kawen2x: Yana + Hilman

Assalamualaikum...


Bertarikh 7 dan 8 Februari 2013.
Majlis bertempat di Parit Sameon,Batu Pahat.

Selamat sudah kawan aku si Yana dan pasangannya Hilman membina masjid.Alhamdulillah.Aku attend majlis nikah diorang dan pastinya aku sebak.huhuhu.Kawan sekolahku telah kahwin.Terkenang lagi naik motor 3 orang.Terkenang lagi zaman potong-potong kek.Terkenang lagi time lepak king.Rupenya sekarang kita dah semakin dewasa. ^^


Barakallahu laka wabaaroka 'alaika wa jama'a bainakumaa fii khoir.
[Semoga Allah memberkatimu dan meletakkan keberkatan ke atasmu serta menghimpunkan kedua kamu dalam keberkatan]
-Amin-

Bride

Groom

mak

us

we

we

we


we

^^
Percintaan mereka daripada sekolah membawa ke jinjang pelamin.
Alhamdulillah

Means,dua-dua pengantin ni member kitorang.
Happy kan?


WW #51: Nak Kawen! :p

Assalamualaikum...


^______________^



WW #50: Pembuka Selera Aku

Assalamualaikum...



^____________^

WW #49: Kek Kahwin

Assalamualaikum...






^_______^

eh?

=.="

p/s: gambar last tiada kaitan dgn gmbar yg len.sekadar peringatan.
Gambar: Google Picture

WW #48: Gambar Kaabah

Assalamualaikum...








RM4.9k bersamaan 3 tahun

Assalamualaikum...


Petang baru kuar entry. ^^
Kuar-kuar entry cite pasal duit.Nampak sangat duit dengan diri tu takleh dipisahkan. ^^
Dapat dah kan?
Ni susulan daripada kejadian itu.



Ni email daripada boss aku.Diri ini telah di daftarkan untuk attend kursus ye kawan-kawan.
Take note dengan tarikh yang diberikan.Lame kan?

Kebiasaannya,dalam Offer Letter yang dapat tu hanya nyatakan jawatan,gaji dan benefit.Segala persoalan sebenarnya kena tanya sebelum tandatangan Offer Letter tu.Yang ni aku memang noted la.

Tapi ni Contract.
Persoalan tentang contract kena tanya sebelum tandatangan surat kontrak la kan?Betul tak?

Meh aku story mory jap pasal Workshop Shell yang akan aku attend ni.Workshop Shell ni berlangsung selama sebulan.Selama sebulan jugak aku takde kat office.Maknanya sepanjang sebulan jugak aku tak rajin ngadap komputer.ok.Nampak apa yang nak disampaikan?? ^^

Workshop Sheel ni kena bayar.Yuran nak attend Workshop Shell ni RM4,898.00.Haaa...tu dia.Oleh kerana syarikat dah expand duit untuk diriku yang tak seberapa ni,aku kena bond.Duration bond untuk RM4.9k adalah selama 3 tahun.

Dalam Workshop Shell ni nanti akan ada macam-macam maklumat yang akan disampaikan.Ada jugak on field training.Amik ko..Weekend pon dia akan kacau tau.Standard kot kalau dah nama ye nak bukak Stesen Minyak Shell.huhuhu. =.="

Persoalan:
Adakah duration bond itu berpadanan dengan duit yang syarikat kuarkan tu?

Aku tak pernah kena bond.Jadinya aku blur cikit tentang kena ikat semua ni.Kena ikat sebab kahwin tu tahu.oppss!hahahaha ^^


Aku dan Kamu: Dia Tahu...

Assalamualaikum...



Dia tahu dia sibuk...
Dia tahu dia tiada untuk aku...
Dia tahu aku sunyi...
Dia tahu...


Rindu kamu jugak!
Ni mesti tengah telek-telek gambar time sibuk kan.
Tu kuar gambar berzaman tu.
^^

Ya Allah kau temukanlah kerinduan kami dalam keredhaanMu.
Ya Allah Engkau permudahkanlah segala urusan kami.
Amin.

Pertemuan Sahabat...

Assalamualaikum...


Sejak dua menjak ni,selalu sangat bergaduh sana-sini gan En B.Kadang-kadang penat.Tapi susah betul nak control.Emosi je lebih.mmmm.Masing-masing ada je tak kena.Nape ek?Ni ke dugaan dalam bertunang namanya???haishhh! =.="
Takpela.Mudah-mudahan tak berlarutan. =.="

Tutup cite tu,kita cite yang happy-happy pulak yer. ^^
Sebelum ni ada bagitahu kan aku pergi kenduri kahwin kawan aku.Diorang lama dah kahwin sebenarnya cuma ni yang belah lelaki kitorang pergi.
Perjalanan yang panjang kot. Area Ulu Selangor sana tu ha.Sampai memang pengantin pon dah tukar baju ok =.="

See?Pengantin ada tanjak sahaja.Sekian.

Tapi takpe.Kitorang dikesempatan macamni jela boleh berjumpa semula.Sahabat-sahabat di waktu belajar dahulu.Sahabat berbincang, sahabat bergaduh, sahabat gelak-tawa dan sebagainya.
Pertemuan sahabat dalam majlis perkahwinan.
Standard kan benda ni yang terjadi di kala usia kini.Kan?
^^


Dalam perjalanan ke sini ada lalu Cendol Drive thru tu.
Semalam ada kuar kat Jalan-Jalan Cari Makan.
Tapi diorang tak menyinggah pon.Diorang cakap balik singgah tapi balik dah malam kot =.="
Lebur harapan.

Inilah pertemuan sahabat.
Lepas ni sape pulak?
9 done.
Another 39 to go.
Come on friends!hahaha ^^
Sila booked tarikh awal-awal ye kawan-kawan.
Jangan tersaing (tersekali) plak!
^^




Segmen : Lagu Favourite saya by Leeyana Amzar

Assalamualaikum...

Hari Isnin!^^


Ditag oleh: Kak Farah :)

Lama dah sebenarnya kena tag.Segmen pon nak tamat jap lagi.huhuhu.
Berlangsung selama sebulan bermula 28 Januari 2013.
Anjuran daripada Leeyana Amzar.Segmen yang dilancarkan setelah 2 tahun berblog.Tahniah yer!
ok.
Untuk aku, lagu kegemaran adalah lagu yang arrangement muzik dia best.Best pada aku la terutama ada instrument gitar.Kat orang lain tak sure la pulak.Janji sedap telinga dengar tu la lagu kegemaran aku.hahaha.Selain susunan muzik, aku suka dengar lirik.Kalau ada kaitan sikit-sikit tu suka la.*Perempuan*Takde kaitan tapi maksudnya best pon aku suka.

Setakat ni lagu yang kalau aku dengar boleh feeling-feeling adalah lagu ni


Tajuk: Pujaan Hati
Group: Kangen Band

Yes..lagu ni simple + lembap tapi layan ajer.hahaha.
Menjadi kegemaran kerana kenangan yang ada si sebaliknya.
Another reason kenapa satu lagu tu aku minat.
kerana adanya kenangan ^^

Ni lagu kisah cinta aku dan kamu (En. B).
Sebenarnya time dia nak ngurat dulu tu selalu sangat pasang lagu ni.Bosan ok.I jiwa ganas.huhu
Dia cakap lagu ni memang sengaja dia pasang dulu untuk aku dengar dan tahu.
Tapi aku?
Buat tak tahu sudah.haha
Tapi sekarang bila dengar nak nanges kot.huhuhu
Dia menunggu aku.
kan sweet tu ^^ ahaks!

ok.Sesiapa nak join leh la klik banner atas.
Nak tahu lagu kegemaran
dan
pulaklah...
^^


Semanis Kurma:Sudah Baligh,Belum Mumayyiz

Assalamualaikum...


5 Tahap dalam Rumahtangga:

1. Kenal
2. Tahu
3. Memahami
4. Menerima
5. Serasi

Ni Ustazah Siti Nor Bahayah kongsikan.

Tahap yang pastinya bukan boleh diperolehi dalam hanya masa yang singkat.Banyak sangat yang dikongsikan malam tadi.Tapi ni la yang paling utama kena tahu bagi sesiapa yang akan berdepan dengan institusi rumahtangga.

Then,keyword yang aku banyak kali dengar dalam perbincagan ni adalah
>> KOMUNIKASI BERKESAN<<
Bagaimanakah yang dikatakan dengan berkesan tu?
Ikut 5 atas tu dan belajarlah daripada pengalaman.
Tu pasal nak keluarga yang bahagia itu menuntut kesabaran.
(ni rumusan aku daripada yang aku paham)

Perkongsian Semanis Kurma, 21 Februari 2013
Tajuk: Sudah Baligh tapi belum Mumayyiz.


Khamis yg Spontan: Hujan

Assalamualaikum...


Hujan.


Sejuk
Tenang
Sunyi
Sepi
Sendiri.


akhirnya
berMimpi!



Tengah hujan sebenarnya sekarang ni kat Petaling Jaya.
Bestkan kalau hujan dapat tido.
Tapi aku ni pelik sikit.
Kalau hujan je mesti tak tido.
Hujan nak berhenti barula sibuk nak tido.
Pelik!

Khamis Yg Spontan: Diam dan Bising

Assalamualaikum...




Bila kita diam,
Ramai cakap kita sombong.

Bila kita bising,
Ramai cakap kita tak sopan.

Bila kita diam,
Ramai cakap kita tak nak berbincang.

Bila kita bising,
Ramai cakap kita berlagak ketua.

Sedih.

Mrs.Erry 1st Giveaway

Assalamualikum....




Yes...GA again!
Ramai jugak ye yang sambut anniversary blog ^^
Happy blogging buat semua blogger-blogger yang sambut anniversary!

Tak ketinggalan untuk Mrs Erry a.k.a kak Deqla
3 tahun dah berblog.
Kegembiraan berblog dikongsi bersama gitu. ^^

GA ni berlangsung sebulan.Macam biasa jugak kalau GA anniversary ni memang lame berlangsungnya.
Tarikh tutup : 19 Mac 2013.

Syarat lanjut dan hadiah bolehla terjah blog kak Deqla yer.
Sila tekan banner beramai-ramai!
^^



Wordless Wednesday(47)!!Ter...Kemek!!

Assalamualaikum...



=.=!!

Wordless Wednesday(46) !!I call it...TOMBONG!!

Assalamualaikum...



>.<


Wordless Wednesday (45) !!47kg --> 50kg???!!

Assalamualaikum...



=.=!

Wordless Wednesday(44) !!Today..For Him!!

Assalamualaikum...



^____^

Bunga Telur di Pelamin

Assalamualaikum...


Aku tengok balik list DIY yang aku keluarkan dulu,benda ni tersenarai.Maknanya aku akan usahakan untuk membuat bunga telur sendiri.Oleh kerana aku target bunga telur untuk yang jauh-jauh,jadinya tak buat banyak pon.Aku buat bunga telur ni dalam 100 jela.Tapi tempat bunga telur ada 200.Cane tu??hmmmm.
Idea DIY bunga telur ni tak ingat dapat mana.Aku jumpa gambar dulu-dulu kat internet terus copy and print.Lupa dah nak copy link.

ni gambar asal Bunga Telur daripada Crepe Paper tu.

Terima kasih kerana memberi idea kepada yang berkenaan.Penuh kesungguhan dan keikhlasan dalam melembutkan tangan dan merealisasikan idea.Jenuh la nak buat yer.Tapi masih kategori senang DIY bunga telur ni.DIY bunga telur ni gunakan Crepe Paper saje.

Lepas-lepas buat banyak cikit,baru aku jumpa dip flower punye idea.ceh!Tak ikut trend tau bunga i.hahahaha.Tak kisahla tu.Crepe paper more easy to handle than dip punye cecair tu.Leceh nak jadikan 1 bunga kalau buat dip flower.Dah buat dah pon kan.huhuhu.


Ni la bunga telur aku buat menggunakan tangan keras kaku yang ada.


*punah jahanam gambar aku edit pakai adobe.hahahaha*


Mesti korang kalau tengok dah boleh tahu kan nak buat ye cane.So,kalau nak mencuba tu,selamat mencuba!
Untuk aku pulak, akan ku teruskan dengan penuh kesabaran dan kesungguhan!
Yeayyy!!
^^




2013 Tahun Melawat Terengganu

Assalamualaikum...


Dikesempatan yang ada semasa cuti Raya Cina yang lepas, aku dan keluarga telah berjalan-jalan di Terengganu sambil ada urusan rasmi.

Laluan ke Terengganu ada dua; 1) Jabor - Banyak kelapa sawit semata 2) Pantai - Lalu tepi pantai.
Pada aku laluan pantai adalah yang paling best daripada Jabor.Sekian. ^^

Sabtu - Sampai dan malamnya ada majlis rasmi.
Ahad - Jalan-jalan dan petangnya balik Pahang
Isnin - Balik Johor

Singkatkan?mmmm...

Di malam majlis rasmi keluarga...

Kitorang stay sini.See my stuff?Memang kena get ready takur tak disediakan.huhu.
Abang cakap kat sini RM200/day, 3 bilik, ada aircond setiap bilik.Lokasi Nabila Homestay ni memang bersebelahan dengan Pantai Batu Buruk.So,memang best la dekat dengan pantai.

Pantai Batu Buruk,Terengganu.

Depan Dataran.Bersebelahan Pasar Payang,Terengganu.

Depan Taman Monumen.
Nak masuk kena bayar.Kitorang tak masuk sebab planning akan datang baru masuk. ^^


Masjid Kristal,Terengganu.
Ada nama dia sebenarnya tapi lupa.Tapi lebih dikenali dengan nama Masjid Kristal.huhuhu.

Ada pergi Masjid Terapung (ada namanya jugak tapi tak ingat) gan pergi Pusat Ekuastrian tu.Yang ada kuda-kuda tu kan.Cantik view situ.Tapi sayang jurukamera takde time tu untuk beraksi.hihihi.Ramai pengantin kat tempat kuda-kuda tu tengah photoshoot.Aku tengok jer. ^^ Buat B2B Terengganu,silah ke sini sebab view ye memang cantik ^^

In Pasar Payang,Terengganu.
Ok.Minta maaf kat semua sebab planning nak beli bebanyak benda tu dan memang dah beli tapi tertinggal di kampung.Kalau dah tertinggal takpela.Bukan rezeki kan ^^ Nanti pergi lagi aku pasti ingat kat korang semua tau ^^

Apakah yang korang perasan sama sepanjang aku di Terengganu?
hahaha.. :p

Selamat Melawat Terengganu!

Design Kad Kahwin

Assalamualaikum...



Kad ni di design oleh: Eca !!
Hak cipta milik Eca la maknanya yer ^^


Terima kasih Eca! ^^

Komen:
Ni kalau print out atas kertas yang keras tu cantik.Kalau kertas biasa tak tahu plak bentuknya cane.huhuhu.
Suka bentuk-bentuk vintage belakang tu.

Idea yg Datang:
Nanti nak letak tarikh bawah setiap nama tu.Buat 1 kad 2 majlis.Senang.
Tang nama tu memang nak guna nama tu.Ada double H.Suker! ^^

Tu je idea yang kuar kalau tengok design Eca.Nak tahu macamane Eca design leh la taye direct kat Eca.Aku pon tak sure si Eca ni guna apa untuk mendesign.Nak hire Eca design-design pon lagilah boleh ajer. ^^

Thanks again,Eca ^^
nanti design la lagi tau buat hilang kebosanan ;p

Kopi & BR1M 2.0

Assalamualaikum...


Habis dah weekend......
Nak cerita kawen-kawen macam takde pape pon.Ntah. ^^

Cerita hujung minggu pulakla...mmm..ok.
Semalam ada pergi kenduri kahwin member.Ni cite len kali bila dah ada gambar.
Nak cite semalam punya kisah selain tu.

Alhamdulillah..
Haritu aku apply BR1M 2.0.Sebenarnya applykan En B aku tu ha...Ada ke dia suruh diriku ini jugak yang apply.Padahal dah ada tab kat tangan kot.Nak orang lain jugak yang buat.Lelaki =.=!

Hari khamis dapat surat kat rumah sewa ni.
...Sukacita dimaklumkan anda layak memperoleh bla..bla..bla...dan bla...
Ni untuk En B punye jer.Aku pon macam patah hati gakla ...apesal dia dapat,aku yang buatkan ni tak dapat?...hahaha.Nampak tak 'keikhlasan' ye di situ.hahahaha.Rupanya Hari Jumaat tengok surat kat office,ada jugak nama aku untuk benda ni.Letak alamat lain,nak salahkan orang lain.Perempuan =.=!

Yes...Tunang kesayangan turun KL untuk selama 4jam!Padan muka...sape suruh nak letak alamat sini.hihihi.
Pagi Ahad tu,beria aku usha tempat nak amik BR1M ni.Amik dekat Pejabat UMNO,Taman Dato' Harun.Fine.Aku gigih naik motor pergi carik.Siap sampai tukar bateri motor sebab takut signal tu dah macam hidup segan mati tak mahu kan.Gigih jugak budak ni kan.hahaha.Jumpa!

Malam kejadian.
Aku lambat balik dari jemputan kahwin.En B dah hangin.Kalau dia lambat takpe pulak kan.Lelaki =.=! Aku rempit naik motor kot dengan aku bawak dia memalam sebab dia tak tahu jalan.Aku bawak perlahan.En B dah bising.Kalau macamni bila nak sampainya.Rileksla bro.Tak fikir aku nak amik dia tu nak accident bagai.Lelaki =.=! Kalau la aku tak pergi usha pagi tu tempat ni,mau lagi hangin dia agaknya.hahaha.

Akhirnya...
Tak sampai setengah jam pon kat situ..

En B dapat...Aku dapat.Alhamdulillah.


Dah puas pendam perasaan gaduh-gaduh naik motor, lepak untuk makan-makan sebab jap lagi En B nak balik dah malam tu jugak.See.Gigih tak gigih budak ni.hahaha.Jumpa ada je tak puas hati.Pastu buat pulak adegan merajuk kan.Perempuan. =.=!

Tapi ok jer.Lepas dah duduk borak-borak,gelak-gelak balik ^^ Ikut hati nak la lelama gak lepak.Tapi takut nak balik nanti naik motor dah malam.En B pulak nak jumpa kawan dia nak balik.Tak kira kena balik awal jugak.Lagipun kan kerja esoknya.Pukul 11.30 sampai rumah,En B pergi naik teksi jumpa kawan dia.Sebab aku tak nak sesorang naik motor sampai umah kat Petaling Jaya ni.Seram ok.Dia la kena hantar.Tak kira.Kalau tak hantar memang tak sayang tunang la tu namanya.Dia pon dah selamat sampai Lumut semula dengan kawan dia awal pagi tadi.

Pertemuan 4 jam yang singkat di hari Ahad.mmm.
Pagi Isnin terpaksa la dengan secawan kopi sebab dah kepenatan.
Ahad yang memenatkan.Perempuan kan.Letih cepat =.=!


Prefer lagi kopi O daripada Nescafe.
Sekian!


p/s: tak berbaloi kalau naik kereta semata-mata benda ni.selamat ada 'motor buruk'ku itu.mmm.

Buat Suami & Isteri...

Assalamualaikum...


Para isteri cari kasih sayang ALLAH insyaAllah akan mendapat kasih sayang suami.
Buat baik pada keluarga kerana ALLAH tanpa syarat dan jangkaan balasan atau pujian.
 Para suami jangan ambil peluang pada isteri yang bekerja keras mencari nafkah keluarga, Anda akan di soal di akhirat nanti jika isteri tidak redha.
 
daripada perkongsian
Prof Dr Muhaya
 

2nd year Ohsem Anniversary Aku cuma seorang kulikutif !!! Give away

Assalamualaikum...




Tahniah buat Remy sebab dah 2 tahun ada blog!
Happy blogging k!

Remy buat GA sempena ulangtahun blog dia.Aku mengenali Remy time dia buat GA jugak kot dulu.Ye ke Remy?hahaha..tak ingat.Tapi dah lama jugakla kenal.

Yang pasti Remy punye blog kalau tengah lapar memang bermasalah cikit.Serius tak tipu.Belom lagi nanti kalau si Remy ni pergi mana-mana then tepek gambar yang memang nampak sedapppp je semua..haha.Nak try tahap kelaparan bolehlah terjah blog Remy ni.Nasiblah yer :p Sape amek Kulinari Art memang bagus kot terjah blog Remy ni.Mane tahu ada kerja kosong kan.hahaha.ok mengarut semata kat entry ni.Boleh plak cite keje kosong =.=! Tapi tu la blog Remy ni.Memang best cuci mata ^^


Buat kawan-kawan jom join Remy punya GA.Mesti ada sesuatu yang ohsem nanti kan.Kat banner pon dah tertulis ohsem kan.hihi. ^^
Tekan banner ye kalau nak ke GA.


Tamat: 28 Feb. 2013


Khamis yg Spontan: Perasaan

Assalamualaikum...


Bila terlalu memikirkan pasti akan menggangu perasaan
Teruskan jela perjalanan..

Hanya masa mampu memulihkan keadaan dan perasaan
Bila dah main dengan perasaan
Semua benda pon dah tak perasan

Baik abaikan
Walaupun sebenarnya masih memikirkan.
Kesimpulan?



p/s: Ayat pusing-pusing!

Wordless Wednesday(43) !!I need them now..but..!!

Assalamualaikum...




Photographer Johor!

Assalamualaikum...



Sebolehnya kalau dah majlis kat Johor,mesti nak cut kos untuk pengangkutan kan?
So,nak la jugak carik photograpaher daripada Johor jer.
Lagi dekat lagi bagus.hehe.
Cepat cikit photographer tu leh datang capture moment-moment indah kan? ;p
Ni semua list yang aku jumpa dan sebahagian yang pernah tanya-tanya la untuk majlis di Ayer Hitam,Johor.
Photographer ni mane-mane cepat ajer full diorang punye jadual.
Lagi cepat booked lagi cepatla leh potong dalam list kan?
Cepat-cepat pon need consider la kemampuan budget dan kualiti yang dimahukan.mmm..
Sesiapa B2B Johor tu,silalah tengok-tengok yer! ^^


Nak tengok hasil gambar bolehlah pergi tengok kat link yer.


Ni semua lelaki.
Jumpa photographer perempuan tapi tak amik luar KL.
Anyone know photographer perempuan di Johor?

Conflict: Keinginan vs Keperluan

Assalamualaikum...


Diluah mati mak ditelan mati bapak

Pernah dengar?



Fikir jimat..
Siapa yang tak nak jimat kan?Sebab hidup lepas kahwin is more important.

Fikir penat....
Hanya ucapan terima kasih mampu diberikan.Moga Allah memberikan rahmat buat kalian atas segala penat lelah yang diberikan.

Fikir susah.......
Tanpa kalian siapalah saya.Tanpa susah payah kalian saya pasti tak berjaya.Namun,sekali ini sahaja.Diri ini memohon maaf.

Sekali sahaja.Insha-Allah.
Biarlah ianya comot ke,meriah tak meriah ke,cantik tak cantik ke dan sebagainya..
Saya merancang...
Allah jua yang menentukan segalanya...
Yes..
I need you,you,you,you,you,you and you
To make it success
Dengan izin daripada-Nya.


No one can replace you,you,you,you,you and you!

I know...
It's HURT too much to each person include me
I know...
Someone need sacrifice
I know...
I too 'degil' with you,you,you,you,you,you and you
I know...
I will just like 'menyusahkan benda yang senang'
I know...yes...I know...
But I want make it like that...
Did you know?


Maafkan saya.
Insha-Allah...Hanya sekali.
Hanya kali ni.
Hanya ini.
Insha-Allah.




Friends! Moment Indah Dahulu...

Assalamualaikum...


Suddenly I miss everything about them...and this holiday.
Have their own story behind the scene.
Have their own history that only we know.
Have you remember FriendS?
2011 Memories...










Somewhere...Somehow...
We will meet again with every own journey of life!
^^
From deep of my heart
I pray the best for you all my friends!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...