-Kawan Aku-

Side Bar Transparent???

Assalamualaikum...


Ni la masalah kalau tersalah tekan.haish...Dah side bar blog aku ni jadi transparent.Ada gaya kena buat rombakan blog ni nampaknya.Cubalah tengok side bar aku kat bawah  ni.Mana lah nampak kalau nak tengok yer.Transparent habis side bar yer.Hai la Ayut.Apala ko ni. =.="


Ok lah.Nampaknya kena stop kejap berblogwalking.Kenalah aku mengadap blog ni tengok apa la ak dah tekan ni tadi.Nak sruh orang buat macam tak terasa perlu lagi.Tapi mungkin kalau dah malas memang kena suruh orang buat jugak ni nampak gaya yer.Agak-agak kalau tak boleh masuk blog tu memang ada lah tu aku buat.huhuhu.Jom la kita belajar tengok coding yer.hahaha^^

10 pesanan buat ayut :

Isabel Diaz said... Reply To This Comment

Pulak dah.. Kesian sis..

Hanif Idrus said... Reply To This Comment

Try and error....biasalah tu..kikiki

Hatimi Tahirruddin said... Reply To This Comment

oooh skang dah ok dah ni kan ayut...

aisya said... Reply To This Comment

blog berwajah baru lah.=)

ayut said... Reply To This Comment

@Hatimi Tahirruddin xok lg la timi....mlas nk crik dh..hihihi

cik nana said... Reply To This Comment

tukar template je kat setting ayut. try2 coding takut tesalah kangg. hee

*rinduuu lahhh lame x dtg sini..

nuyui a.k.a miss YUI said... Reply To This Comment

hihi..ciannya..

cik azLyzah⊙.☉ said... Reply To This Comment

hokallohh...patot pon kulit dah bertukar...hahahha...ayut..ayuttt...kene rerajin lah menjulingkan mate tilik coding2 tu ye :P

azizah :) said... Reply To This Comment

bab bab koding ni pon jijah xpandai.. semua suruh org buatkan.. tu pasal xde nak ubah apa2..hee

ros_reeza said... Reply To This Comment

malas kalau nak ubah coding ni.. hihi.. kena tengok satu persatu cara dia..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...