-Kawan Aku-

Sebarkan Semangat Ramadhan bersama Coca-Cola dan Hot FM

Assalamualaikum...


Bertemu lagi di hujung minggu ^^ Semalam nak buat entry tak terkeluar.Harini baru terkeluar entry yer.Jenuh nak meletakkan diri depan komputer tapi tak tersampai-sampai.hahaha.Di kala hujung-hujung minggu ni saje la aku pergi tengok akaun Nuffnang.Ingat nak update jer.Tapi sekali tengok ada lagi CPUV yang bertaut kat blog aku ni.Alhamdulillah.


Iklan Coke Ramadhan.

Iklan mengenai memeriahkan Ramadhan bersama Coca Cola dan Hot FM.Iklan yang Coca Cola buat pon memang best kalau tengok video yer.Siap bukak coke boleh terbukak lampu.Memang caralah.hihihi.Nak tengok boleh je klik iklan Coke Ramadhan ni kalau dia keluar berlegar-legar kat blog ni yer.Hot FM juga terlibat dengan akan mengunjungi tempat-tempat yang terpilih untuk mengagihkan makanan berbuka puasa.Macamana nak daftar,boleh jugak klik kat iklan Coke Ramadhan ni dan nanti akan ada ruang untuk mengisi maklumat semua yer ^^ Marilah sama-sama memeriahkan Ramadhan yang bakal menjelma lagi beberapa hari je ni ^^ Mudah-mudahan Ramadhan yang bakal menjelma ini adalah Ramadhan yang memberi seribu pengajaran dan pengertian buat kehidupan kita.Amin.





11 pesanan buat ayut :

adrianna syaz said... Reply To This Comment

Salam ramadhan ayut :)

Hatimi Tahirruddin said... Reply To This Comment

wah rezeki bulan puasa tu namanya ayut...hehehe

aisya said... Reply To This Comment

ade nmpak kt atas header.. hehe.. tahniahh..

cik nana said... Reply To This Comment

kite pun dah lama gila tak updet tapi BE still ada. alhamdulillah..

nuyui a.k.a miss YUI said... Reply To This Comment

tahniah dear =)

cik azLyzah⊙.☉ said... Reply To This Comment

tinggal bape hari lagi nak pose....kene minom cola bebanyak ne...hahhaa

azizah :) said... Reply To This Comment

tahniah ayut! jijah pon dapat gak :)

Mieya Atiera said... Reply To This Comment

tahniah

ros_reeza said... Reply To This Comment

Tahniah Ayut.. rezeki ye.. dah ke 18 :) bagi tips sikit kat Ros .. macam mana nak dapatkan BE :)

Myra Jay said... Reply To This Comment

Tahniah Ayut :)

Bln puasa ni Nuffnang baik hati kan ;D

Myra Jay said... Reply To This Comment

Alhamdulillah kawasan kejiranan MJ terpilih untuk sebarkan semangat Ramashan ;D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...