-Kawan Aku-

Rezeki CPUV bulan Julai

Assalamualaikum...


Harini sebenarnya takde idea nak kongsikan apa dalam blog.Hari-hari menghadap pam minyak,pelanggan dengan pekerja yang macam-macam kerenah rasa mood pon boleh lari ke laut terus.Lagi nak menghadap blog.huhuhu ^^ Tapiiii.....disebabkan lama dah tak tengok akaun Nuffnang,aku saje jugakla bukak internet bukak akaun Nuffnang.Tengok-tengok earning naik kot.huhuhu.Rezeki.Terima kasih buat semua yer ^^ Moga rezeki kalian jugak dimurahkan olehNya.Amin.

Pihak Nuffnang pon masih sudi memberikan CPUV baru untuk aku walaupun aku ni kejap-kejap hilang daripada dunia blog.Terima kasih pihak Nuffnang kerana masih memberi kepercayaan kepada blog aku yang comel ni :p CPUV terbaru yang menari-nari dalam blog aku ialah The Edge Malaysia.Boleh subscribe TheEdge dan berpeluang memenangi Samsung Note ataupun Ipad Mini! ^^ Nak tahu lebih lanjut bolehlah nanti klik-klik pada iklan yang akan keluar kat blog aku ni ea ^^




CPUV yang lain semua dah credited.Tinggal 3 je yang masih berjalan promosinya.Tapi yang lagi 2 tu iklan bulan Jun.Pelik jugak sebenarnya.huhuhu.Tak kisahla.Kalau nak running sampai bulan depan pon aku ok je ^^ Jom kita kumpul duit raya dengan Nuffnang jom! :p


14 pesanan buat ayut :

JunAina said... Reply To This Comment

Kita satu pun baru dpt...ahahaha... kesiankan?

Mira Adzlia said... Reply To This Comment

thniah.....nnti ley bg duit ry..hihi

cik azLyzah⊙.☉ said... Reply To This Comment

rezeki bulan ramadhan tueeeee....

azizah :) said... Reply To This Comment

tahniah ayut! kena rajin2 la update selalu.. autopublish pon ok dah..hee

Mimi Azirah said... Reply To This Comment

tahniah ayut

Sya Mimie said... Reply To This Comment

bestnyaaaa..tahniah ayut.. :)

ummuaidan said... Reply To This Comment

rezki tuk jd duit raya tuh yut.

Mrs Velentine said... Reply To This Comment

ALHAMDULILLAH REZEKI..CLICK2 THE EDGE

Lelaki said... Reply To This Comment

untung la.

Cik Nur™ said... Reply To This Comment

alhamduillah....
rezeki ayut.. :)

Izzat Eshak said... Reply To This Comment

banyak duit raya dia =)

Deqla Manjew said... Reply To This Comment

wahh BE yg ke 19 ye ayut? alhamdulillah.. ada lagi rezeki.. ;)

nuyui a.k.a miss YUI said... Reply To This Comment

tahniah dear..

aisya said... Reply To This Comment

tahniah.. hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...