-Kawan Aku-

GA Kad Raya daripada Ayut!

Assalamualaikum...


Yeay aku buat GA!! ;p
Kawan-kawan semua nak kad raya daripada Ayut tak ek?Nak la ea.Kita nak bagi ni ^^ hahaha.Ayat tak boleh tahan kan?Okla,disebabkan namanya GA tak bolehlah nak bagi kepada semua orang.Aku akan bagi kepada sesiapa yang terpilih sahaja.Nak kata kad aku istimewa memang tak istimewa pon.Cuma istimewanya aku la yang bagi.hahaha ^^ Hallloooo..ingat zaman sekarang ni senang ke orang nak bagi kad raya ;p

Dah.cukup membebel samapi kat sini.Aku dengan lafaz Bismillah melancarkan GA Kad Raya daripada Ayut ^^


Cara-cara:
1. Tinggal komen pada entry ni dengan "Nak Kad Raya!!!"
2. Tinggalkan link blog. (Maknanya kalau takde blog pastu silent reader blog aku ni tak dapatla yer.Harap maklum)


Tamat GA:
00:00:00 a.m 28 July 2013

Bahasa mudah pukul 12 malam ni tamat dah. ^^

*Update*Lupa bagitahu la...!
Penerima Kad Raya daripada Ayut akan dipilih seramai 5 orang
Pemilihan penerima Kad Raya daripada Ayut adalah dengan melakukan cabutan oleh Random.org ^^
Senarai peserta dan penerima bertuah akan aku umumkan pada 29 Julai 2013 yer ^^
Bila dah menjadi bertuah tu harapnya dapatlah alert dan boleh memberi alamat ASAP kepada aku.


Selamat menjoinkan diri buat semua kawan-kawan yer!




19 pesanan buat ayut :

Adhie Sunan Saifuddin said... Reply To This Comment

http://adhiemenulis.blogspot.com/2013/07/nak-kad-raya.html

NAK KAD RAYA!!!

Nur Rabiatul said... Reply To This Comment

Nak Kad Raya!!! :)

http://blogcontestgiveaway.blogspot.com/

^^eKaTiKaH^^ said... Reply To This Comment

"Nak Kad Raya"
http://sweetsour93.blogspot.com/

hehe. hope dapat :D

dilaella Ella said... Reply To This Comment

Nak kad raya!!!
http://dilaella.blogspot.com

Syuhada Salleh said... Reply To This Comment

Nak Kad Raya!!!

http://www.syuhadasalleh.my/

Am_Mir said... Reply To This Comment

Nak Kad Raya!!!

http://thesunshinesgirl.blogspot.com/

azizah :) said... Reply To This Comment

Nak Kad Raya!!!
http://nurazizahyahaya.blogspot.com/

Izz Hazwani said... Reply To This Comment

Nak Kad Raya!!!

http://doubleeudoubleeudoubleeu.blogspot.com

Mekasehh

Isabel Diaz said... Reply To This Comment

NAK KAD RAYA http://angellovesoldier.blogspot.com/

Tetamu Istimewa said... Reply To This Comment

Bismilahiramanirahim

"Nak Kad Raya!!!"

http://mieadham86.blogspot.com/

Terima kasih.

Qistina Steady said... Reply To This Comment

"Nak Kad Raya!!!"
http://qistinaqismizan.blogspot.com/

Qistina Steady said... Reply To This Comment

"Nak Duit Raya!!!"
http://qistinaqismizan.blogspot.com/
Heheh..Boleh ? XD

nuyui a.k.a miss YUI said... Reply To This Comment

"Nak Kad Raya!!!"


http://nusha1706.blogspot.com

moga ada rezeki..aminn.

Deqla Manjew said... Reply To This Comment

x smpt.. sbb hari cuti x on9... huhuhu.. good luck utk smua..

aisya said... Reply To This Comment

ala, terlepas lah plak. huhu

Nisa Greennnpanda said... Reply To This Comment

xsmpat nk join, hehe..

Cik Nur™ said... Reply To This Comment

Gud luck semua....
NUr xsempat join..

Kesuma Angsana said... Reply To This Comment

tahniah pd yg berjaya yer

Hatimi Tahirruddin said... Reply To This Comment

oooh ni lah dia GA nya ye...adeh tak sempat perasan la entri ni ayut....nampaknya tahun depan la join kalau ada GA lg...huhuhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...