-Kawan Aku-

Segmen Pencarian Bloglist Mieya Atiera

Assalamualaikum...

Ni adalah entry copy paste.Memang aku suka la maknanya.Tak payah aku fikir idea nak tulis apa lagi.hihihi ^^ Jom la ramai-ramai penuhkan bloglist Mieya yer.Kekal sampai akhir tahun nanti. ^^


kali ini Mieya nak anjurkan segmen pencarian bloglist bagi menggantikan bloglist yang lama.

Tujuan utama Mieya mewujudkan bloglist baru ini sebagai peluang kepada blogger lain untuk berkenal-kenalan, mengeratkan ikatan silaturrahim, meningkatkan kadar trafik blog, dan memudahkan urusan Mieya untuk berblogwalking serta membalas komen di blog kalian.

Untuk pengetahuan, bloglist ini akan kekal dari bulan Julai sehingga lah ke bulan Disember 2013. Tempoh sepanjang lima bulan lebih. Lama tu!


Antara syarat-syarat penyertaan :
1. Anda mestilah merupakan Follower blog Mieya.
2. Buat satu entri bertajuk "Segmen Pencarian Bloglist Mieya Atiera"
3. Copy coding yang disediakan di bawah.
4. Klik iklan di blog Mieya sebagai dana tambahan nak buat giveaway nanti. (tiada paksaan)
5. Dah siap? Hantar link url korang di ruangan komen entri ini.

Jadi, meh lah join bloglist di blog Mieya. Tak rugi pon sebab Mieya akan pilih :

  • 10 blogger bertuah untuk menerima topup RM5. (pemilihan dibuat menggunakan khidmat random.org)

Tamat Penyertaan pada : 31 July 2013 (Jam 12 A.M.)

12 pesanan buat ayut :

lizz said... Reply To This Comment

good luck dear...

azizah :) said... Reply To This Comment

selamat bersegmen ayut..best dapat tukar2 link..

Kesuma Angsana said... Reply To This Comment

gd luck yer ayut !

Deqla Manjew said... Reply To This Comment

wahh simple segmen ni.. in shaa Allah nk join nnti...selmt bersegmen dear.. ;)

cik azLyzah⊙.☉ said... Reply To This Comment

semoga berjaye ayuttttt..

Cik Nur™ said... Reply To This Comment

selamat bersegmen ayut.. :)

nuyui a.k.a miss YUI said... Reply To This Comment

good luck ayut..

aisya said... Reply To This Comment

selamat bersegmen. hehe

izzah said... Reply To This Comment

good luck ayut...moga terpilih jd pemenang...

Mieya Atiera said... Reply To This Comment

Terima kasih sudi join segmen Mieya. Btw, Mieya dah list kan senarai peserta. Bloglist akan diupdate selepas tamat segmen :)

Che Siti Maryam said... Reply To This Comment

Dari segmen yg sama dan follow sini :)
jemput ke blog yam

http://csmaryam.blogspot.com/2013/07/segmen-pencarian-bloglist-mieya-atiera.html

Nadya Dyana said... Reply To This Comment

dari segmen yang sama hehe
http://storystorynadya.blogspot.com/2013/07/segmen-pencarian-bloglist-mieya-atiera.html

jemput singgah :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...