-Kawan Aku-

Alhamdulillah...Rezeki lagi :)

Assalamualaikum...

Semalam, aku tersangat sibuk sampai terlupa nak post pemenang GA.Maaf ye kawan-kawan.Harini dah umum pemenang.Lepas ni tunggu jela pemenang bagi alamat ^^ Kalau ada sampai terlambat tu jangan marah yer.Aku kalau dapat alamat semua harini,esok kompem aku pergi pos ea ^^

Tadi ada kesempatan sedikit, pergi jengah-jengah blog kekawan semua, ada ramai dapat BE ataupun CPUV kat blog masing-masing.Haritu last aku tengok macam semua nak credited.Macamla kan ^^ Lepas tu harini dah alang-alang tengok orang punya,nakla jugak tengok kita punya sendiri.Kan? ^^ Akhirnya ada penambahan yang ada untuk CPUV aku kat blog ni.Alhamdulillah.


Iklan pertama IKEA.Siapa tak kenal IKEA kan?Pengeluar barang perabot dan barang-barang rumah yang popular.Pasang siap.Suka kan dia punya tema. :) Tapi kat Batu Pahat takde pulak.huhuhu.Mungkin IKEA ada barang promosi untuk Raya nanti.Bolehlah pergi tengok-tengok Yer ^^

Iklan kedua Libresse.Setakat samapai harini aku tak ternampak lagi iklan Libresse ni.Barang keperluan wanita setiap bulan.hehehe :) Sesiapa pengguna tegar Libresse pasti ada sesuatu yang menarik mahu dikongsikan Libresse.Jomla kita terjah sesama apa yang ditawarkan ea ^^

Iklan ketiga Marigold Peel Fresh.Minuman buah-buahan dengan sari buah yang asli.Wah macam iklan! :p tapi betulla tu.Lama dah tak minum Marigold Peel Fresh ni.Kalau ternampak iklan ni bolehlah tengok-tengok yer ^^

Terima kasih kepada pihak Nuffnang memberi peluang kepada blog aku ni.Terima kasih juga pihak pengiklan yang sudi memberi peluang blog aku mengiklankan barang dan promosi masing-masing.Paling utama,terima kasih kepada pengunjung blog tersayang dan comel aku ni yer.hahaha. ^^ Sayang kat korang semua!

Kumpul bebanyakla macamni.Tak terasa lagi nak cash out jumlah pendapat yang diperolehi kat Nuffnang.Kalau nak cashout pon nanti bila memang betul-betul nak beli sesuatu.Sekurang-kurangnya nak beli benda yang nampak."Ha..ni la duit kumpul kat blog" Macam tu la lebih kurang kan ^^ Kalau ada sesiapa nak tahu rahsia dan tips nak dapat CPUV ni,bolehlah refer Blog DuniaSebenarShida.Aku memang tak tengok tempat lain dah.Ikut je apa yang dikongsikan.Insya Allah,ada rezeki mesti boleh ^^



19 pesanan buat ayut :

cik amal said... Reply To This Comment

WAHHH... mesti best.. amal xde rezekii lagi..

ummuaidan said... Reply To This Comment

akak perasan jika usia blog tuh lg lama, senang dpt CPUV nie.

Mimi Azirah said... Reply To This Comment

Tahniah Ayut....

Ujie said... Reply To This Comment

nampaknya memasing ligat BE. tahniah!

Sya Mimie said... Reply To This Comment

bestnya ayut.. murah rezeki kan..kita pun yang haritu dah creadit dah..bilaa la nak dapat lagi..

Adhie Sunan Saifuddin said... Reply To This Comment

teruskan berblog...tahniah (^_^)

Nory Zoulkefle said... Reply To This Comment

wahhh bestnya dapat BE byk2 cmni..

Mrs Velentine said... Reply To This Comment

alhamdulillah rezeki...done marigold

Nursaila Norman said... Reply To This Comment

ayut ajar akak bt nuffnang ni boleh tak? dah lama bt..xjadi2 pun..huhu

Myra Jay said... Reply To This Comment

Tahniah ye :D

azizah :) said... Reply To This Comment

tahniah ayut! banyak tu tengah running.. syukur..

azizah :) said... Reply To This Comment

tahniah ayut! banyak tu tengah running..syukur Alhamdulilah yer..

alia lia said... Reply To This Comment

wah..bestnye dpt bnyk iklan..saya belum ade rezeki lagi...

Cik Nur™ said... Reply To This Comment

alhamdulillah....
murah rezeki ayut

Deqla Manjew said... Reply To This Comment

wahh hebak la ayut.. tahniahhh...

aisya said... Reply To This Comment

tahniah.. hehe.. byk tu...

sama lah kita.. semua refer kak shida je.. takde dah tgk tmpat lain. hehe

nuyui a.k.a miss YUI said... Reply To This Comment

tahniah dear..rezeki bkl pgntin..

Hatimi Tahirruddin said... Reply To This Comment

tahniah ayut...tu rezeki raya tu...hehe

ros_reeza said... Reply To This Comment

Alhadmulillah..rezeki Ayut.. banyak BE yang lekat :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...