-Kawan Aku-

Luaskan Kuasamu...Johor

Assalamualaikum...


Siapa kaki bola mesti tahu tagline kat tajuk tu milik sape kan.Siapa lagi kalau tak bukan Johor Darul Ta'azim (JDT).Sejak aku balik Johor ni,aku lom terasa lagilah kelebihan berada di Johor. *Boleh gitu :p* Tapi aku masih tetap anak Johor ea.hahaha. ^^

Okla.Malam tadi berakhir sudah perlawanan bola sepak untuk pasukan JDT musim ni dalam Liga Super.Walaupun sokongan yang padu dari Boys of Straits (B.O.S) bergema tetap tak dapat membantu pasukan JDT meluaskan kuasa mereka.Perlawanan penentu tempat kedua dalam Liga Super malam tadi menentang pasukan Selangor akhirnya membawa keputusan seri 1-1 sampai tamat permainan.Gol sumbangan daripada Nunez masih belum cukup menaikkan semangat ahli pasukan JDT bertarung menambah mata pada malam tadi.Kuasa JDT juga tidak kesampaian la maknanya untuk memasuki AFC.Mungkin lain kali kan. ^^ Apa pon sokongan B.O.S tetap ada untuk JDT.Itu pasti.

Jom la kita dengar sikit lagu semangat B.O.S ni untuk pasukan Johor Darul Ta'azim.


Sokongan padu yang sentiasa bergema untuk pasukan JDT.Moga pasukan bola sepak JDT juga semangat yer seiring dengan semangat yang diberikan.barulah seimbang.hihihi ^^ Ni pandangan aku je yer.jangan simpan dalam hati pulak ayat aku ni.Aku ni bersuara sebagai seorang penyokong yang tengah kecewa gak la ni.Adat pertandingan.Usahalah lagi untuk LUASKAN KUASAMU JOHOR. ^^ 

B.O.S ni jugakla penghibur dan pemulih semangat kot kalau ada game pasukan JDT.B.O.S ni pon banyak lagu diaorang buat untuk game JDT.Diorang ni pon kadang-kadang turun sekitar Johor untuk training lagu-lagu diorang kat penyokong lain ^^ Semangat kan? Haritu baru je diorang ni turun Batu Pahat.Memang semangat.Terbaiklah B.O.S.






9 pesanan buat ayut :

hafiz hafizol said... Reply To This Comment

kite anak jati Pantai Timur.. Hehehe

aisya said... Reply To This Comment

cik ayut pun bukan main bersemangat lagi. hehe

nuyui a.k.a miss YUI said... Reply To This Comment

smgt..hihi..

eh lain dah blog ni skit..

zakirasli .. said... Reply To This Comment

wah, peminat tegar johor ni :D

cik azLyzah⊙.☉ said... Reply To This Comment

Salah satu suntikan semangat buat pemain2 JDt...ewahhhhh

azizah :) said... Reply To This Comment

saya pon orang johor gak..hehe johor tetap di hati~~

Kesuma Angsana said... Reply To This Comment

amboi penyokong juga yer

Hatimi Tahirruddin said... Reply To This Comment

hehe penyokong johor tahun ni mmg semangat...

IntaNBerliaN said... Reply To This Comment

ooo patut sblm ni akak duk tgk kat fb org duk tulis luaskan kuasa.. hihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...