-Kawan Aku-

Senarai Bakal Penerima Kad Raya daripada Ayut!

Assalamualaikum...


Seperti yang dimaklumkan semalam,harini aku akan keluarkan senarai bakal penerima kad raya daripada aku ^^ Terasa excited sikit sebab 1st time buat Giveaway.hahahahaha :p Seronok rupanya erasaan nak memberi ni.Terima kasih semua sebab sudi drop komen dan join.Walaupun tak semeriah mana hadiah aku bagi,tapi aku tetap tahu korang pasti akan support aku bila berkesempatan kan ^^ Sayang kat semua la macam ni.hihihi :)

Ada yang buat entry lagi.Terharu sungguh diri ini.Terima kasih yer :) Kalau korang takde pape nak buat jom la kita tambah-tambah kenalan berjalan-jalan kenal owner-owner blog yang menyertai GA aku ni yer.^^

Jom kita tengok senarai nama ye semua.
Tengok dan ingat Nombor bertuah masing-masing tau ^^

1. http://adhiemenulis.blogspot.com/2013/07/nak-kad-raya.html

Kesemua bakal penerima kad raya daripada Ayut hanya ada 12 orang.Aku hanya nak 5 orang.Besar jugak peluang semua orang ni nampaknya. ^^
Tunggu keputusannya pukul 4 petang nanti yer.



14 pesanan buat ayut :

Mrs Velentine said... Reply To This Comment

tak sempat joinlah ayut..kak MV dtg klik2 nuffnang

Deqla Manjew said... Reply To This Comment

alaa.. x smpt join... hukhuk..

Adhie Sunan Saifuddin said... Reply To This Comment

debar-debar ni tunggu result hehehe... tahniah kepada yang tersenarai

aisya said... Reply To This Comment

good luck buat para peserta. hehe

Ibu Lala said... Reply To This Comment

alorrr bestnya. x sempat la nak join...

nuyui a.k.a miss YUI said... Reply To This Comment

ok no 12..hihi.

Nisa Greennnpanda said... Reply To This Comment

gud luck aa utk diorg2 nie... :3

Mimi Azirah said... Reply To This Comment

huhuhu...akak terlepas la...

Syuhada Salleh said... Reply To This Comment

gudluck kpd sume yg join..

Tetamu Istimewa said... Reply To This Comment

Ni baru betul. Saya menunggu dengan penuh kesabaran.

Cik Nur™ said... Reply To This Comment

wahh...tahniah buat mereka yg tersenarai.. :)

^^eKaTiKaH^^ said... Reply To This Comment

eh, kite tersenarai. hehe. hope dpt :))

adrianna syaz said... Reply To This Comment

Ooo...tak dpt join..,huhu

Kesuma Angsana said... Reply To This Comment

seronoklah dapt kad raya yer

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...