-Kawan Aku-

Pertukaran Penampilan Blog

Assalamualaikum...


Penatttt!!!
Tu je aku boleh cakap kalau nak tukar-tukar benda yang ada kat blog ni.hahahaha ^^ Memang tak boleh nak jadi programmer la aku ni.Tengok coding sikit secoet tu pon dah penat.Lagilah yang panjang berjela tu.So,jangan offer aku jadi programmer yer kawan-kawan ^^

Haritu ada cakap kan aku punya side bar tu aku tertukar jadi transparent widget.Menggelabah aku dibuat yer.Memang tak nampak lah kan dengan background aku warna-warni lagi masa tu.Kononnya try la godek-godek nak jadikan semula wiget tepi tu semua tak transparent.Tapi sangat menduka citakan aku tak jumpa pon coding tu.mmm...Kesudahannya aku punya blog tukar background jela.Senang cerita aku nak buat. ^^


Side bar masih transparent tapi background yang tak warna-warni telah dapat men'cover' daripada tulisan tak nampak.Tapi lama-lama aku tengok cantik gak background warna tu.hihihi ^^ *Sedapkan hati* Mungkin siapa yang tahu dan kenala aku,aku ni peminat tegar hijau.Selalu blog mesti nak hijau-hijau.Takpelah.Kali ni ubah selera pulak.Kesian jugak kan kat kawan-kawan selalu sakit mata datang blog.hahahahaha ;p eh3x,tapi hijau tetap adalah.Tapi tak banyak.Jadilah buat pengubat rindu kat hijau kan. ^^

Setakat ni tu jela aku ubah.Tulisan post pon ubah sikitla.Tapi tulisan ni ok kan?Tulisan tak kecik kan kawan-kawan?Boleh nampak ea?hihihi :) Hope takla korang bosan datang blog aku ea.Nanti aku datang jenguk blog korang plak.Sikit-sikit dulu perubahannya.Mana tahu ada masa lagi aku godek-godek lagi.Jangan nanti benda lain pulak yang hilang dah la.huhuhu.Tak lama lagi nak puasa dah.Tak sabar nak puasa ^^



21 pesanan buat ayut :

adrianna syaz said... Reply To This Comment

Hehe...sama2..sya suka hijau2..skrg da cntik blog ayut..tulisn pun dah x kecik..boleh dibaca oleh sya yang rabun ni tanpa memakai cermin mata..hehe..:D

azizah :) said... Reply To This Comment

camni pon ok.. simple je yunk :)

Knor said... Reply To This Comment

cantik la ni..simple ajekan..knor lagi suka tukar2 ni..cpt sgt jemunya..

Farah Waheda Wahid said... Reply To This Comment

yelah pertukaran...wah... tiada hijau lagi, cuma ada hijau sikit sikit jer...anyway nice work ayut...

Mimi Azirah said... Reply To This Comment

so far ok je ayut

Nory Zoulkefle said... Reply To This Comment

wahhh wajah baruu...
nampak lebih kemas blog awak...

Teena Tna said... Reply To This Comment

Ok lah wajah baru blog ni, teena tak reti langsung pasal coding2 ni...

Kesuma Angsana said... Reply To This Comment

oklah tu nampak kemas jer

cik azLyzah⊙.☉ said... Reply To This Comment

buat he plan2 ya ayut...hahahaa...semoga berjaye...hahahaa

*semenjak coding dah bertukar wajah,cik dah jadik buta huruf dengan bende2 tu..hahahhaa

Isabel Diaz said... Reply To This Comment

Takpalah sis.. Transparent pun transparentlah.. Janji rajin update..

cik amal said... Reply To This Comment

xkecik pun tulisan.. lg simple lg kemas.. xserabut :)

Mimie Najib said... Reply To This Comment

lawa baju raya blog ayut ni..hehe
rmai juga yang pakat tukar penampilan blog.. ^_^

nuyui a.k.a miss YUI said... Reply To This Comment

nmpk cam lapang je..hihih..

Deqla Manjew said... Reply To This Comment

xpe.. ubah pelan2 yer.. yg penting nmpk kemas.. =)

Kesuma Angsana said... Reply To This Comment

singgah jgk & nak wish selamat menjalani ibadah puasa dan mudah2an amalan kita diterima Allah swt hendaknyer !

Atie said... Reply To This Comment

Tulisan ok dah. Senang nak bace. Tapi, sidebar tu still transparent kan?

Oh, anyway, selamat berpuasa esok hari :)

Hanif Idrus said... Reply To This Comment

Blog awak tetap awesome!!!
Kunjungan Salam Ramadhan untuk awak

Cik Nur™ said... Reply To This Comment

ingatkan salah masuk blog tadi..
rupannya berwajah baru.. :)

Hatimi Tahirruddin said... Reply To This Comment

ok dah background ni ayut...hehe bila tgk kat bawah kolam ikan masih mengekalkan kaler ijau ye...

ros_reeza said... Reply To This Comment

ok ni Ayut.. nampak bersih je blog Ayut.. :)

IntaNBerliaN said... Reply To This Comment

pandai jugak ayut main coding kan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...