-Kawan Aku-

Bajet Perkahwinan..

Assalamualaikum...

Wah tajuk post kali ni memang sangat mendebarkan.hahaha.Kadang-kadang tajuk je lebih.Isi ye tak ke mana pon.Macam tu jugak.Kahwin ye bila pon tak tahu plak.Apa-apa pon,marilah sama-sama mendoakan Ayut agar perjalanan untuk bersama dengan my b,dipermudahkan.Amin... (mekaseh :) ) Pepagi aku cite pasal kahwen.Nampak sangat terlebih excited.Lagipon kan ujung minggu lepas baru tengok baby.Sangat membantu diri untuk terlebih excited.hahaha.cukup aku buat surat cinta pepanjang.Ni aku nak cite benda ni.

Majalah Pengantin Keluaran Bulan Jun 2012

cakap dah kan...dh beli :)

Rasanya sepanjang pernah membeli majalah tu,baru kali ni la isinya sangat membantu dalam banyak hal(untuk diriku la).Yang keluaran sebelum ni,baju cantik-cantik + hantaran pon cantik tapi isi plak tak membantu mana.Keluaran Bulan June yang ni baju ada sikit-sikit je yang cun.Tak kisahla.Majalah ni apa yang pasti buat masa sekarang memang menjadi telekan aku.Bukan telek nombor ea.Adehhh.. :)

sumber pic: di sini
Cantik-cantik gambar dalam tu.Pastu cover dia artis Diana Danielle(betul ke eja ni?? -_-").Ada soalan-soalan cepumas yang pihak majalah ajukan kat Diana Danielle ni.Ada bunga tisu macam cik jijah ajar la.hihihi :p

Keluaran Bulan Jun 2012 kali ni cite pasal bajet perkahwinan.Dalam tu siap ada draft list.Kire orang yang agak malas macam diriku ini,selagi takde reference yang hard copy memang tak berjalanla tangan ni nak membuat list.hihihi.


ni yang ada kat dalam tu...ha..baguskan??

Ok.sesiapa yang terasa bakal berkahwin tu.Meh beli majalah untuk bulan June ni.Dah ada list untuk korang jadikan panduan.Tak payah susah-susah dah.Ni dah jadi tukang promote Majalah Pengantin,tak kisah la ea komen sesikit pasal kandungannya kat atas tu (mane tau ada orang dalam majalah tertengok entry ni -_-") Apa sekali pon,Ayut dah beli Majalah atas tu..!!Nak bukti??tu ayut tepek dah gambar kat atas.hahaha (motip sangattt!!)


Mekaseh..!!

4 pesanan buat ayut :

nuyui a.k.a miss YUI said... Reply To This Comment

XDE KE ARAH nak kawen..so tak perlu beli lg kan..hihi.

ayut said... Reply To This Comment

yui...puk kang.xperlu2.Mahal magazine ni.hahaha.. :p

azizah :) said... Reply To This Comment

emm start nak kawen dulu mmg terus beli majalah ni.. tapi tgk isinya juga kalau banyak gubahan hantaran o info best2 baru beli.. yelah mahal majalah ni wei..

ayut said... Reply To This Comment

jijah,hahaha....btul.agk tinggi ongkos ye klu bg kite ni -_-" tp kalau info betul2 membantu..beli memang berbaloi :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...