-Kawan Aku-

Tema Hari Guru 2012..!!

Assalamualaikum...

Tadi pagi aku dengar HOT FM.Radio kegemaran diriku.hihihi.Tapi apa yang pasti part belah malam aku kurang cikit sebab DJ ye aku macam kurang paham cikit la.Nanti kalau korang terasa nak tau nape aku kureng cikit paham,korang try dengar sesi belah malam punye except Jumaat malam memang aku dok diam dengar pukul 9.30 malam sebab ada siaran langsung VERSUS..!Go Black & Parallax.I support u!hahahaha..Hiburan semata tu.Cikit-cikit dengar xpe ok.Jangan melampau :) apa aku nak cite ni..jauh melencong tau x..?
Tadi pagi dyorang bukak Hot Chat pasal Rahsia korang dekat sekolah sempena Hari Guru..!Tengoklah tarikh post tu..kan 16 MEI 2012.... :)
Akhirnya..

Selamat Hari Guru!!
Guru Inovatif Melonjakkan Transformasi Pendidikan Negara

kepada semua guru-guru di Malaysia terutamanya
kepada kawan-kawan aku yang jadi cikgu
kepada akak-akakku yang dah berbelas tahun menjadi cikgu
yang paling penting
kepada semua cikgu yang pernanh mengajar ayut selama ni
termasuklah lecturer kat UMP yer!
Cikgu Rosnani-Sekolah Tabika
Arwah Cikgu Salbiah-Cikgu Sekolah Agama - Darjah Khas (Al-Fatihah)
Cikgu Azlina
Ustazah Pardiah
Cikgu Mariam
Cikgu Fatimah Katan
Cikgu Ratna lela
Cikgu Hanan
Cikgu Khir Johari
Pn Yee Jia Mie
Pn Lee
Miss Fathie
Pn Hamidah
En Syaiful Nizam
and ramai lagi la cikgu-cikgu aku sebenarnya...

Terima Kasih,cikgu!
Hasil bimbingan cikgu,sayalah salah satu hasilnya yang dapat dilihat (hahaha..budget bagus la ko ayut!)

Ayuhlah kita bertransformasi..!!
(kadang-kadang tema hanya sekadar tema..pandai-pandai kitalah nak mengekspetasikan tema tu macamne yer :) )

Walaupun kat Malaysia ni memang suka mengubah lagu-lagu baru sempena apa-apa majlis,aku hanya suke 1 je lagu sempena hari guru ni.Lagu dia tajuk 'Kami Guru Malaysia'.Korang tau??Serius aku rase macam cikgu - cikgu kalau nyanyi lagu tu bersemangat gile.hihihi.Cikgu,saya nak dengar la cikgu semua nyanyi..Bile lagilah aku boleh dengar agaknya -_-" g kat sini nk dgr ea.Aku post kat situ.Youtube sini tak leh bukak,terpaksalah bagi link je -_-"

Mekaseh..!

1 pesanan buat ayut :

ziezah said... Reply To This Comment

selamat hari guru pada para guru di luar sana :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...