-Kawan Aku-

Baby oh Baby!!

Assalamualaikum...

Terlewat pulak hari ni kuar cite yer. Berjalan-jalan dulu memang jadi lambat la kot jawabnya. Tengok-tengok dulu info terkini.Berita tengok-tengok cikit. Selak-selak cikit. Bukan selak kain/baju. Selak suratkhabar. Ha...fikir lain je kan.Nak kena puk ni fikir bukan-bukan.hihihi :p

Selak punya selak(padahal tengok online kot!) jumpe ni!


Tapi carik punye carik takde la picture anak perempuan ye.
Kecik lagi kot.Ok la tu.Ina dah 3 anak.Tahniah buat Ina Naim dan suami,Suhaimi!

Mawi pulak?
Siapa tahu cepat jawab..!


tu dia..Cahaya Malaika! :)
Tu la dia puteri kesayangan Mawi dan Ekin.Insya Allah,murah rezeki dapat la lagi kawan untuk Cahaya Malaika soon :) Anak mawi ni dah besar jugak.Baru-baru ni mereka ada buat majlis aqiqah untuk Cahaya Malaika ni.Boleh tgk lagi kat sini.Be a good girl k!


Boleh jadi geng la anak Mawi gan anak Ina.Anak Mawi jadi kakak ye!
Leh pegi shopping sama-sama! :)

Sape lagi..??

Tomok la kan..Cerita penuh kat sini.
Tahniah buat Tomok dan isteri,Ayu..!

ni baby boy tomok! :)

Anak tomok leh jadi bodyguard dua anak dara atas tu nanti ye.hihihi :p

Alhamdulillah.Semoga menjadi anak yang soleh dan solehah ye kamu semua :)
Kepada yang menanti kehadiran baby di luar sana,semoga dimurahkan rezekinya.Sampai masa,pasti ada untuk kamu semua!
Ayut mendoakan kalian menjadi ibubapa dan bakal ibubapa yang berjaya ok!
Amin



I love baby..!

4 pesanan buat ayut :

IntaNBerliaN said... Reply To This Comment

ramai dah bersalin n dapat baby kan.. :-)

suka jugak baby.. bau mereka wangi :-)

shida'R said... Reply To This Comment

comel jerhh baby tu..suke bau baby...hehee ~

azizah :) said... Reply To This Comment

i luv baby jugak! tapi takde rezeki lagi.. huhuhu

Prettywrite said... Reply To This Comment

omei2nya semuaaaa baby!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...