-Kawan Aku-

Hari Tanpa Tembakau Sedunia

Assalamualaikum....



Hari ini hari Khamis
Tarikh ye 31 Mei 2012
Apa ada dengan hari ini?
Selain daripada Ina Naim dapat baby?
hihihi

Ok,Hari ini adalah
Hari Tanpa Tembakau Sedunia

Bila sebut tembakau tidak lain tidak bukan mestilah sentuh pasal
ROKOK
Anda merokok?
Anda pasti tahu bahaya yer!

[pic source:Mr google]

Dialog pagi hari:
Aku: .....B,hari ni hari tanpa tembakau sedunia tau...
Kamu:....Oh ye ke syg :) Nanti pergi kerja baik-baik ea...

"Oh..wahai my b.
Sungguh sadis kamu membalas sebegitu.
cakap lain pergi ke lain
Kita nak bagi hint kat dia pasal rokok ada je melencong yer.
hahahaha
Gitu je balas yer.Sungguh tak patut kamu!
Cepuk kang baru tau.
Selamat sayang.hahaha.gelak lg!"




 Tidak mengapa
Paksaan akan menghasilkan satu pemberontakkan
Bagi hint cikit-cikit tu,kira ok la. :)





Menurut Aziah, NHMS 2006 melaporkan daripada 2.7 juta perokok pasif di Malaysia yang berumur dari 18 tahun ke atas, 24 peratus terdiri daripada golongan wanita. [petikan:Kosmo!online,31 Mei 2012]
Kepada wanita(terutama diriku) take note please :)







Tips: Orang lelaki memang tak boleh dipaksa-paksa,
nanti lagilah dia tak mahu ikut! :p





*My b tengah berusaha untuk mengurangkan tabiat dia yang satu ni.Doakan yang terbaik untuk dia ye.semoga dapat dikurangkan takpun berhenti terus.amin..I'm proud with your effort,b.Teruskan ok! :)

3 pesanan buat ayut :

Hanih Borhan said... Reply To This Comment

Assalamualaikum...

Kalau2 ada hati nak berhenti merokok, jangan segan2 dapatkan khidmat klinik berhenti merokok ye :)

azizah :) said... Reply To This Comment

emm dah banyak kali tegur dah syg.. sama je die tu.. xmakan saman..huhuhu

caliph shuriken said... Reply To This Comment

kena ubahsuai rokok dia tu, hukk...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...