-Kawan Aku-

Birthday Owner Cik Azizah's Blog

Assalamualaikum...

Tajuk tu aku tengok macam skema gila.Jijah tak kesah kot pasal tajuk.Kan Jijah kan???

24 May 2012
bersamaan
3 Rejab 1433

Alhamdulillah..Cik Puan Azizah diberi peluang untuk terus bersama dengan aku dan kita-kita sekalian.
Korang kenal tak Cik Puan Azizah ni??
Bak kata Shida,memang dia ni lah pegang title raja pecut blog :)
Tak nak cakap panjang-panjang sebab ni hari istimewa si Jijah...
Nah untuk Jijah dari Ayut
(orang kedua bagi inspirasi ayut conteng kertas dapat katun bulat ni.hihihi)



walaupun tak cantik nk bg jugak! :p
Conteng-conteng kertas jadila macam tu.
Tulisan ikhlas dari hati memang tak cantik!Hahahaha..
If u smile Jijah right now,Ayut dah happy kan Jijah la makne ye kan time birthday.Yeay!
dari pagi fikir idea apa nak buat Jijah happy -_-"


Marilah sama-sama doakan Cik Puan Azizah kita berbahagia dan dikuatkan semangat (husband jauh ni) dalam menjalani kehidupan beliau.Amin..


12 pesanan buat ayut :

nuyui a.k.a miss YUI said... Reply To This Comment

sweet!!

azizah :) said... Reply To This Comment

sweetnya syg...happy sgt :) kita kan kawan.. tq so much syg :)

asunDalbolong said... Reply To This Comment

ohsem!

SumeSakan said... Reply To This Comment

wahh siap ada inspirasi...thanks jengah blog kita tadi...follow sini...salam kenal....

ayut said... Reply To This Comment

@nuyui a.k.a miss YUI hihihi...*blushing* :)

ayut said... Reply To This Comment

@azizah :) *blushing berganda* hahaha..sesame jijah.Epy-epy slalu yer!

ayut said... Reply To This Comment

@asunDalbolong hohoho...'terbek' di antara contengan sedia ada :p

ayut said... Reply To This Comment

@SumeSakan salam kenal kembali.thanks sis :)

IntaNBerliaN said... Reply To This Comment

comel je kartun bulat tu... sweet :-)

ayut said... Reply To This Comment

@IntaNBerliaN hihihi..sesweet org yg sambut bufday arini kak :)

caliph shuriken said... Reply To This Comment

kreatif laa ^^

ayut said... Reply To This Comment

@caliph shuriken hihihi..si jijah bg inspirasi yer :p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...