-Kawan Aku-

Hadiah Kemenangan dr IntanBerlian!

Assalamualaikum. ..

Walaupun hadiahnya di semenanjung tapi sempat lagi aku amik gambar untuk update harini. Hadiah kemenangan sebab join Mega GiveAway blog Intanberlian.Yeay!akhirnya dapat jugak.hihihi


Beberapa kali percubaan sebelum ni join GiveAway atau contest Kak Ina ni mesti takde rezeki.Akhirnya kali ni punye, Allah beri peluang untuk merasa hadiah daripada Kak Ina . Alhamdulillah. Hari umum pemenang tu cepat je tengok. Kak Deqla pon ada inform pasal menang apa lagi terusje bagi details.Excited! :) Hadiah daripada Kak Ina ni banyak yang ohsem. Tu best je nak join.hahaha. Nampak tak tujuannya nak hadiah kat situ?? Hahaha. Adehhh.

Ayut dapat dah tau Kak Ina barangnya. Dapat hari Jumaat lepas lagi.Terima kasih daun keladi, kalau ada lebih bagi la lagi.hihihi.

14 pesanan buat ayut :

Fiza Rahman said... Reply To This Comment

Tahniah.

Sya Mimie said... Reply To This Comment

assalamualaikum.. tahniah ayut.. rezeki pengantin baru..hehehe

Cik Puan said... Reply To This Comment

ehemmmm....best nye....rezeki ayut tu...tahniah ayutt...

nuyui a.k.a miss YUI said... Reply To This Comment

comel2..murah rezeki..

azizah :) said... Reply To This Comment

tahniah ayut! cantik pink!

miz ruha said... Reply To This Comment

bestnya dapat hadiah... dah lama tak melibatkan diri dalam segmen or giveaway...

Aisya A. said... Reply To This Comment

tahniah. :D

QasehnyaRania said... Reply To This Comment

tahniah ayut.rezeki

Kesuma Angsana said... Reply To This Comment

tahniah yer... rezeki tu !

Sue-Rya Qistina said... Reply To This Comment

alhamdulillah..tahniah ayut!

Shida Radzuan said... Reply To This Comment

ayut tahniah tau ^_^

Mimi Azirah said... Reply To This Comment

kaler pink gitu..i like

ros_reeza said... Reply To This Comment

tahniah Ayut! cantik warna dia..

QasehnyaRania said... Reply To This Comment

tahniah.rezeki.cntik.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...