-Kawan Aku-

CPUV bulan March 2014

Assalamualaikum...



Beberapa harini ada aku pergi membalas jejak beberapa blog yang berkesempatan. Aku tengok meriah diorang dapat CPUV/BE. Disebabkan aku ni jarang jugak dah sekarang nak update blog takde la mengharap mana.

Alhamdulillah Allah beri rezeki. Ada CPUV baru yang bertandang. Bulan dua pun dah ada yang credited. CPUV Caltex bulan Januari pon dah credited. 

CPUV untuk Popular bookstore menapak tak lama kat blog ni. Bulan March tapi sudah pon credited. CPUV yang masih running Line shopping, KFC Zinger Reload, Herbal essense dan jugak Digi Project Red. Macam banyak je event yang tengah berlangsung sekarang ni kan?

Line shopping tu memang selalu jugakla masuknya kat telefon inform mengenai program diorang.Aktif sungguh. KFC tu pulak menu dia belom try. Ada yang pernah try? Sedap tak? Nak tahu apa sebenarnya yang diorang para pengiklan ni tawarkan bolehla klik mana-mana iklan yang keluar dalam blog ni. Dapat jugak tambah informasi dalam diri :)

Terima kasih Nuffnang!!
Terima kasih para pengiklan!
Terima kasih korang semua!!
:)

8 pesanan buat ayut :

Lyaa Suriany said... Reply To This Comment

best nyaaaaa. bila nk dpt cpuv lebat cmni ni

Aishah Jahirah said... Reply To This Comment

banyaknye CPUV dia...rezeki tu...Alhamdulillah

ros_reeza said... Reply To This Comment

tahniah Ayut.. rezeki :) BE masih malu2 nak singgah blog Ros :(

nuyui a.k.a miss YUI said... Reply To This Comment

tahniah byk tu..

dalila said... Reply To This Comment

wahhhh...byknye..tahniah sis..
rezeki tu..

Cik Puan said... Reply To This Comment

Alhamdulillah..rezeki ayut....cik bhelom ade lagi ne...huhu

QasehnyaRania said... Reply To This Comment

byknya tghcon going tu ayut
tahniah rezeki pengantin baru

azizah :) said... Reply To This Comment

Banyak tu cpuv.. tahniah ayut

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...