-Kawan Aku-

Menu baru McDonald's! !

Assalamualaikum. ...


Macam biasa entry akan hanya keluar pada waktu malam.hahaha.Kenapa tak nak buat autopublish ek?eerrr.....sebabnya nak taip entry autopublish pon aku tak tahu bila. Nak aku taip bebanyak sekali on laptop atau bukak blog ni tepu la jugak dibuatnya. Waktu kerja memang aku tak fikir lain dah. Balik kerja nak makan...masak...mandi...kemas bilik...etc..Jadinya,baik ada daripada takde. ;)

Ini kisahmakan menu baru di McDonald's. Haaaa..siapa dah pernah try? Aku sebelum ni makan dengan suami masa dia balik haritu.Tapi burger baru McDonald's tu aku tak dapat makan. Nak tebus nafsu untuk makan jugak burger tu, aku pon beli lagi burger baru McDonald's tu hujung minggu baru ni.


Akhirnya....
Menu baru McChicken ni ada 2 jenis. Spicy dan Black pepper. Aku amik black pepper. Ranggup daging ayamnya.Sedap! 


Harga set ni aku beli waktu lunch hour antara pkul12-3pm.Jadinya murah sikit. Harga set ni RM8+ tapi aku tukar air fresh orange jadi RM12+. Makan set ni je pon kenyang dah sangat. Balik umah tinggal tido je.hahahaha. Lama dah tak try prosperity. Dulu masa mula-mula keluar je pernah try. Lain kali la try lagi.

Bila la Batu Pahat nak ada Subway.eerrr..ke dah ada aku je yang tak tahu.hahahaha.Walaupun duduk Petaling Jaya setahun tak pernah aku try makan subway ok.Iolls is Jakun teramat nak masuk subway sebab kena pilih kan?mmmmm...Ada orang nak teman tak makan subway?? Nak mintak tolong ajar cane nak pilih :p






14 pesanan buat ayut :

ros_reeza said... Reply To This Comment

Ros baru makan sekali je subway.. tu pun gi ngan member office. nak gi sengsorang memang tak lah.. tak tau nak pilih. mula2 kena pilih saiz roti, pastu jenis roti, pastu 'inti' dia. hihi.. banyak step ..

nuyui a.k.a miss YUI said... Reply To This Comment

artu pestime mkn subway..ok gak la.

mcd bru ni pun yui tak try lg..huhuh

dalila said... Reply To This Comment

mcm sedap je..xpenah try lg yg baru ni..

:: idzwa :: said... Reply To This Comment

nyumss!~

Cik Puan said... Reply To This Comment

kalau tekak cik kene makan nasi baru kenyang...kohkohkoh

S. Faezah said... Reply To This Comment

cam best! nak try la

Marou Apple Hijau said... Reply To This Comment

wow sedapnya

Yana Libra said... Reply To This Comment

mesti sedap..hehe..subway pun sy ni masih jakun2 lagi..huhu~ :)

ayut said... Reply To This Comment

@ros_reezahahahaha...kan..byk bnda kna bt kan..tu jd xpandai tu klu xde kwan.hoho

ayut said... Reply To This Comment

@nuyui a.k.a miss YUIayut lom merasa lg...huhuhu

QasehnyaRania said... Reply To This Comment

sesekali tukar selera best gak kan
blom try lagi.
subway kat aeon big ni ada .bru skali try. hihi

UmmuAidan-Arissa said... Reply To This Comment

akak nie dah lama tak merasa mcD..cam dah hampir lupa lak..heheh..takper nanti balik leh cuba menu baru nie..inshaallah

azizah :) said... Reply To This Comment

Macam nak try je tapi...

Eee sedapnyaaa

IntaNBerliaN said... Reply To This Comment

akak jarang mkn mcd biasa kfc je sbb suka mkn ayam dia.. hihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...