-Kawan Aku-

CPUV untuk bulan April!

Assalamualaikum. ...


Setelah 4 hari mood hanya pada blogwalking dengan internet yang slow, entry ni la yang muncul.haha. CPUV yang ke 48 sepanjang berblog dan yang ke 9 untuk tahun 2014. Okla tu.

Bulan April dah separuh bulan baru nak cerita dapat seketul CPUV daripada Nuffnang. Terima kasih ye Nuffnang. Lain kali tepek la banyak sikit :)

Iklan Downy Dolce MMP. Tak pernah nampak iklan ni sepanjang blogwalking pon.hoho. Kat blog  aku pon tak perasan lagi. Korang ada nampak? Iklan Downy Dolce MMP ni refer kepada pewangi downy tu ke?ooppsss..takpe..nanti nampak kita klik tengok pasal apa ye. Jangan segan untuk amik tahu.hihihi. mekaseh!

Jom sambung blogwalking! 

9 pesanan buat ayut :

Cik Puan said... Reply To This Comment

tak penah nampak jugak iklan tu...mihmihmih

Intan Saffyna said... Reply To This Comment

hi,singgah follow awak :)

Sally Yatiey said... Reply To This Comment

Tahniah ;D

QasehnyaRania said... Reply To This Comment

alhamdulillah.rezeki :)

*rasa rasa mcm dh komen..ke tak masuk erk?

Mimi Azirah said... Reply To This Comment

Tahniah ayut...akak xnmpk pun iklan nih

Kesuma Angsana said... Reply To This Comment

tahniah.. rezeki tu !

azizah :) said... Reply To This Comment

Tahniah ayut..

ros_reeza said... Reply To This Comment

tahniah Ayut.. rezeki :))

Shida Radzuan said... Reply To This Comment

tahniah ayut :) byk tu hehee..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...