-Kawan Aku-

4 bulan telah berlalu...

Assalamualaikum. ..

Genap 4 bulan harini bergelar isteri kepada Mohamad Hafizal.Alhamdulillah. 

Perubahan?
1- Berat bertambah.Oh tidak!
2- Muka makin bulat.Cane ni?!
3- Makin sibuk kerja. Cepatlah 3tahun!!!


Suami yang ucap dulu. :) Semalam dia dah tanya dah pasal tarikh. Beringatla tu kot. Akhirnya memang dia la yang ingatkan. Pukul 11.24am pon takpela. Aku pon lupa sebenarnya walaupun semalam ingat dah jugak.huhuhu.

Tiada perubahan banyak pon yang kitorang hadapi dalam menjangkau usia 4 bulan perkahwinan ni. Masih mood honeymoon je lagi. Masih berdua belom ada yang ketiga. Masih mengenali dan memahami walaupun nampak macam dah kenal je gayanya. Masih banyak lagi kena belajar nak menghadapi alam rumahtangga dan menjaga suami ni. :)

Masih berjauhan. Sorang kat Batu Pahat. Sorang kat Semporna. Menangis darah kalau jiwa tak kental.hahaha. Apa pon doa kami moga Allah permudahkan segala urusan dan keadaan rumahtangga kami terpelihara serta dilindungiNya.Amin. Moga diluaskan jalannya bukan disempitkan. Moga murah rezekinya dan bukan sebaliknya.Amin.

Mungkin berjauhan perasaan tu macam suam-suam kuku je bila ingat tarikh penting macamni. Ada depan mata bolehla jugak masak ke...borak ke...pergi candlelight dinner ke.hohoho.oh...rindu suami!






22 pesanan buat ayut :

Jazz Lover said... Reply To This Comment

Semoga bahagia macam nie selalu. Hihi.

Abe Kie said... Reply To This Comment

Salam. Abe Kie doakan agar ayut dan fizal akan segera dpt tinggal bersama di bwh satu bumbung. Sukar sgt jika PJJ ni...Byk2 berdoa ok?

Henrietta Jose said... Reply To This Comment

Sekaragnye, mmg start jauh jauh belaka...nnti bru sow slow pindah dekat dekat dan tinggal sebumbung..tapi teknologi sekarang dah hebat..jdnya bleh karr buat video call...

Aisya A. said... Reply To This Comment

semoga dipermudahkan semuanya buat korang berdua.. :D

azizah :) said... Reply To This Comment

Slmt ulangbulan la hafizal... heee

Moga di dekatkan..moga di murahkan rezeki dlm rmhtgga korang.. amin

Hafiz Hafizol said... Reply To This Comment

Sweetnya laki dia. biasa org laki nie dia susah sikit nak ingat tarikh penting.. hehe

Lyaa Suriany said... Reply To This Comment

berat bertambah tanda bahagia sangat ni.
hehe

- AZIE - said... Reply To This Comment

ala..sedihnya berjauhan lagi..kuatkan hati tau...insyaAllah dipermudahkan nti

ros_reeza said... Reply To This Comment

4 bulan :) sweet je husband yang ingatkan kan :)

Ujie said... Reply To This Comment

alahai..ciannya ayut! PJJ mmg menuntut mental yg kuat. Insya Allah..pasti ada manisnya.

PearlVelvet SueQys said... Reply To This Comment

salam singgah ptg membaca bila ada masa free2 ckit..

Cik Yaya said... Reply To This Comment

banyakkan berdoakan semoga segala dipermudahkan..kena kuat ^-^

QasehnyaRania said... Reply To This Comment

aamiin
smga dipermudahkan segalanya buat uols berdua :)

anamizu said... Reply To This Comment

Ya Allah PJJ ye Ayut ?
semoga terus tabah & kuat tau.
InshaAllah ada hikmahnya nti :)

Anonymous said... Reply To This Comment

Sabar tu pnting insyaallah akan tiba msa nya nnt...

ayut said... Reply To This Comment

Haha..haahla..ulangbulan je baru ;p

ayut said... Reply To This Comment

Kan...tu la.tgh ingt tu mmg kita la rasa sronok ye.hihi

Cik Puan said... Reply To This Comment

selamat ulang tahun ayut...semoga berkekalan sampai ke syurga..

Eca Dwinky Asha said... Reply To This Comment

semoga terus bertabah ye ayuttt! :)

ayut said... Reply To This Comment

Beres eca..ayut sntiasa tabah ni..hohoho :p

Shida Radzuan said... Reply To This Comment

tabah ye ayut..dugaan smua ni inshallah ade hikmah dsablik dugaan ni :)

QasehnyaRania said... Reply To This Comment

4 bln masih pjj
smga dipermudahkan dan tabah mghadapinya aamiin :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...