-Kawan Aku-

Ubat kurus Ada Racun

Assalamualaikum. ..


Semua sihat harini?Aku alhamdulillah sihat selalu. Lama tak menulis sampai terasa macam tak tahu nak buat mukadimah apa. Semalam pon entry tak banyak tulis kan...Nasibla kalau ada pembaca blog aku yang dah makin bosan.hohoho. :p

Okla. Entry merujuk tajuk. 2hari lepas dalam surat khabar Berita Harian ada artikel pasal ubat yang mengandungi racun.ahaaaa..ubat apa?Pastinya ubat untuk kurus. Sekarang kan orang nak kurus cepat tu tak ingat masa beli ubat. :) Termasukla aku punya staff sorang ni.


Salah satu produk ubat kurus tu adalah Figure Up. Terkejut baca. Patutla staff aku yang consume ubat ni selalu cakap pening la,sakit perotla, badan nak demam etc. Mungkin kesan racun tu dalam badan la kot. Tapi serius aku cakap ubat kurus Figure Up ni memang berkesan. Staff aku ni memang dulu badannya agak berisi tapi lepas makan ubat kurus Figure Up ni turun mendadak. Penangan racun gamaknya ni. Hihihi :)



Salah siapa ek kalau macamni? Popular kot ubat kurus Figure Up ni.mmmm. Aku tak terlibat dalam pengeluaran ubat-ubatan jadinya tak bolehla nak cakap banyak. Setahunya produk apa pon kena melalui proses Laboratory test kot. Macamana la kandungan racun tinggi macamni boleh terlepas. Pengguna sekarang ni pon memang kena semakin bijak. Kena selidik latar belakang sesuatu produk sebelum guna. Kalau tak badan kita la yang seksa tanggung racun dalam badan :)

Jom jadi pengguna bijak!!


11 pesanan buat ayut :

LiYa HaNiF :: said... Reply To This Comment

memang tk pernah nak percaya ubat2 kurus nie...

Cik Puan said... Reply To This Comment

semua ubat kurus pon ade kesan buruk..baik bersenam cara sihat je...cik memang tak percaya ubat2 kurus dah..

Lizzie Yasmin said... Reply To This Comment

Ubat kurus, yang kesannya adalah mendadak. Memang susah nak percaya. Hati2 kalau tak der kelulusan KKM

nuyui a.k.a miss YUI said... Reply To This Comment

mmg berkesan. sbb yui pnh guna.. trun 4 kg hhuhu. tp skg jg pmknn..

UmmuAidan-Arissa said... Reply To This Comment

Kadang ubat tuh baru dipasaran..awal2 tidak nampak lagi kesannya sebab tuh ramai yg beli.hmm nak kurus cepat mcm2 leh jd..

Aishah Jahirah said... Reply To This Comment

erm semua phk hrus mainkn peranan...nk kurus secara sihat mmg kna kuat keazaman...huhuu

QasehnyaRania said... Reply To This Comment

bahaya kan.so, mcm mna dgn staff ayut tu.
harap2 xda pa pe la kan.kena check up dgn dr. takut kesan jngka masa panjang la kan

azizah :) said... Reply To This Comment

Sebbek da kurus ha.. nak cari ubat gemok pulak.. ada ker..

IntaNBerliaN said... Reply To This Comment

iskk bahayakan ubat2 camni...

Cik Yaya said... Reply To This Comment

bahaya betul la kan..seram pulak..

ros_reeza said... Reply To This Comment

bahaynya.. lagi baik elakkan.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...