-Kawan Aku-

Novel Aa+Bb

Assalamualaikum. ..



Akhirnya!!!
Pencarian novel Aa + Bb aku berakhir.
Alhamdulillah.

Sesungguhnya Allah memang Maha Mendengar setiap permintaan hambnya walaupun sekecil-kecil permintaan. 

Buku novel Aa+Bb ni dah masuk cetakan ke 13 ok.hahaha. Jumpa novel Aa+Bb ni di kedai buku popular Batu Pahat Mall. Stok masa tu tinggal 2 je ok. Rezeki aku. Cerita mengenai Addin dan Benz yang masing-masing kepala batu dan ego yang tinggi. Mengundang gelak tawa aku je sepanjang baca buku ni. Penulisan Hlovate. Published oleh Jejari Seni.

Jom baca novel!!
Sekarang nak cari pulak buku penulisan Bonda Nor. Selepas 1 koleksi aku miliki terasa teruja nak cari koleksi penulisan Bonda Nor yang lain. Hlovate ni tak tahu bila lagi dia nak kuar tulisannya yang terbaru. Moga kita peroleh manfaat dengan setiap penulisan para penulis yang ada yer :)

Korang suka penulis yang mana??
Meh cerita sikit...



12 pesanan buat ayut :

eintan nurfuzie said... Reply To This Comment

best ke cete novel tu.. cer buat sinopsis skit

Nursaila Norman said... Reply To This Comment

ayut, best ke novel ni? Aa+Bb tu maknanya apa eh..huhuhu!

nuyui a.k.a miss YUI said... Reply To This Comment

pertama kali tau ni..

ayut said... Reply To This Comment

Ala kak saila nk makna btul kena tahu cerita..tp ikutkan Aa+Bb ni ada dlm formula matematik dulu kat sekolah mnengah..klu ingtla..kiranya kisa dlm ni xla semudah ataupon tak sesusah formula matematik tu :)

ayut said... Reply To This Comment

Yui tryla baca novel ni..best!

Sue-Rya Qistina said... Reply To This Comment

akak suka norhayati berahim..cerita dia lebih matang. hehehe

Izz Hazwani said... Reply To This Comment

haa baru baca. not bad jugak. cerita pasal addin dan benz hihihi

Cik Puan said... Reply To This Comment

nak jugak...mcm best je...

Shida Radzuan said... Reply To This Comment

alaaa..malu nk cite shida bukan kaki novel lah huhuu ^_^

azizah :) said... Reply To This Comment

Tajuk mcm pelik jekan.. tp lau jln citer best mmg best la.. tp novel semua best2

ros_reeza said... Reply To This Comment

mesti best ni, sampai Ayut dok mencari..

QasehnyaRania said... Reply To This Comment

bukan kaki novel jga.
simple je tajuk novel tu ye :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...