-Kawan Aku-

Cerita Kami 10: Photographer Perkahwinan

Assalamualaikum. ..

Cerita tertangguh selama 4 bulan.haha. Ada ke yang tunggu :p okla. Cerita penutup untuk majlis perkahwinan aku bulan Disember tahun lepas. Nak cukupkan siri sampai 10 je kan. Jadinya inilah siri yang terakhir.


Photographer majlis kahwin aku takla sehebat mana gambar-gambarnya. Photographer yang aku amik ni lebih kepada gambar yang original. Maksudnya photographer aku ni tak banyak buat eksperimen pada sesuatu gambar tu. Okla. Majlis pon ongkosnya tak banyak mana jadinya kalau gambar tu cantik ok dah. Cuma kepuasan tu tak sepenuhnya :)


PIC: Abang Khalis dan Kak Hana
Nak gambar lebih pergi SINI
Nak lebih lagi meh jumpa aku ea 

Freelance photographer dan bergerak 2 orang suami isteri :) Kerjasama diberikan baik. Cuma bab nak outdoor aku tak planning betul-betul kat mana dan masa pon tak cukup mana,akhirnya gambar outdoor kitorang tak banyak. Menangis!hahaha. Buat B2B, pastikan anda memilih lokasi outdoor sebelum majlis dan dah survey mana tempat outdoor yang cantik tu. Nanti korang bawak je terus photographer korang tu ke situ :)


Apa pon,tips pilih photographer ni key point adalah ikut kemampuan masing-masing. Budget banyak,bolehla amik photographer yang grand giler gambar-gambarnya. Kalau budget tak banyak,pilih yang korang suka jela.haha. Membantu ke tips memilih photographer aku ni?



Nak amik gambar post wedding la plak. Boleh?
Gambar kredit: Silent Click Photography



14 pesanan buat ayut :

Lyaa Suriany said... Reply To This Comment

cantik, berseri seri.

Hanif Idrus said... Reply To This Comment

Cantik!!!!

nuyui a.k.a miss YUI said... Reply To This Comment

tetap cntik outdoornya =)

- AZIE - said... Reply To This Comment

cantiklah mekap ayut...suka!

QasehnyaRania said... Reply To This Comment

cntik.janji ada dik dr non hado..
mcm ciksu dlu pon ada juga tapi yg sebelah ciksu kurang berpuas hti sikit.
sebelah cik abe mmg cntik

Jazz Lover said... Reply To This Comment

Bestnya. Teringinlah nak photoshoot jugak law kawin nanti. Photoshoot kat sawah padi. Mesti best kan. Hihi.

Hafiz Hafizol said... Reply To This Comment

saya time kawin nanti nak pakai monopod je kot ambek gambo HAHA

Aisya A. said... Reply To This Comment

cantiknye. hehehe.. suka baju tu, putih pink, lembut je tengok. :)

ayut said... Reply To This Comment

Haha..ok.sokong!jimat kos giler.... :p

Cik Puan said... Reply To This Comment

cantik....cantik....

Shida Radzuan said... Reply To This Comment

tetap cantik ayut..yg men peranan latar belakag dan keadaan skeliling..org kate pemilihan tempat tu..dan mncntikkn lg waktu edit guna software sblm print :)

azizah :) said... Reply To This Comment

Woww.. cantik ayut! Rasa nak tgk album kawen ayut jer

ros_reeza said... Reply To This Comment

cantik gambar-gambarnya :)

QasehnyaRania said... Reply To This Comment

suka tgk make up ayut.mmg cntik.lain giler :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...