-Kawan Aku-

Mesej Zaman Sekarang...

Assalamualaikum. ..


Boleh = Ole
Duit = Wit

Alahai...nape teruk benor jadinya daripada perkataan asal.hahaha.Aku rasa gedik sungguh tau tulis macam tu.Terasa tak kegedikannya di situ? :p Tak pon memang dia seorang yang manja kot. Siapa tahu kan. Penulisan anda melambangkan diri anda.Eh..?!!

Errr...kalau penulisan aku kat blog ni nampak macam Aku seorang yang macamana ek?hahaha.  Tetiba aku curious dengan dengan diri sendiri. 


#lamanya tak update dan blogwalking!! =_="



11 pesanan buat ayut :

Rizziela said... Reply To This Comment

susah dah nak cari words yg betul2 dlm sms..termasuk akk :D

Hanif Idrus said... Reply To This Comment

Kegedikan....kikiki

nuyui a.k.a miss YUI said... Reply To This Comment

mluat plak baca..hahah

Sue-Rya Qistina said... Reply To This Comment

huhuhu..mmg berpanjangan isu ttg short-form ni. take ur time ayut :)

Nursaila Norman said... Reply To This Comment

dr zaman mula2 pegang hp tahun 2003 sampai la skrg,akak xpernah suka short form..kalau salin nota apa cikgu ckp pun akak gigih tulis penuh selagi boleh..huhu..org lama kot..hehehehe!

Sya Mimie said... Reply To This Comment

erm, zaman sekarang ayut..perkataan pun mcm2 orang tukar.. geli dgr..

Wana Owen said... Reply To This Comment

ole dah mcm ole-ole pulak..hahahahha...

azizah :) said... Reply To This Comment

tu la kdg2 tershort cut gak.. huhuhu

azizah :) said... Reply To This Comment

tu la kdg2 tershort cut gak.. huhuhu

QasehnyaRania said... Reply To This Comment

ok je ayut. ciksu x bpa nk pandai nilai org melalui penulisan ni. kdng kdng tak sama
ye ke. ntah..

Mimi Azirah said... Reply To This Comment

Kdg kdg shortform sgt akak xphm

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...