-Kawan Aku-

Samsung Grand Duos dari Tersayang

Assalamualaikum....


Harini update blog guna device baru.hehehe.Nampak gaya makin hari makin malasla nak bukak laptop yer. :)

Nak share jugak kegembiraan ni dengan semua.Alhamdulillah, En B ada rezeki lebih.En B kita belikan Samsung Grand Duos.En B pon ada 1 Samsung Grand Duos yang sama.Jadinya kami ada barang yang sama.hihihi.Moga semakin murah rezeki Mohamad Hafizal Zakaria.Amin.



Gambar Samsung Grand Duos tu putih kan? Tukarkan jadi warna hitam, macam tu la bentuknya Samsung Grand Duos yang diterima.Alhamdulillah selamat sampai lepas 3hari pos daripada Semporna, Sabah.Tu pon lepas aku follow up.Kalau tak ada mungkin sampai seminggu.Aku ni takutla sebab barang mahal kan.mmmm.Bungkusnya jangan ceritala.Boleh abis 1 gulung selotape kot En B membungkusya.hihihi ; p Tak caya tengok jela masa aku bukak ni.


Terima kasih, sayangku.Hadiah kahwin in advance ni kan.Mudah-mudahan semakin murah rezeki kita bersama dan semua yang mendoakan kita.amin.

Harini nak makan-makan kat rumah kakak.Hutang blogwalking akan dibayar hari selasa yer kawan-kawan.Sayang semua!!!! :)




8 pesanan buat ayut :

Cik Nur™ said... Reply To This Comment

bestnyaaa..!!

adrianna syaz said... Reply To This Comment

Wah...ayut dpt adiah..bestnya...baik ati cik abg ayut tau..:)

Mimi Azirah said... Reply To This Comment

Mcm untung je mcm best je...
Hahaha
Untung la dpt hadiah drp en b...

aisya said... Reply To This Comment

kira couple item lah ni ye.. hehe

nuyui a.k.a miss YUI said... Reply To This Comment

kt stu geng la ea..hihihi

ummuaidan said... Reply To This Comment

alhamdulillah..seronoknyer yut dpt hadiah in advaNCE..hehe

azizah :) said... Reply To This Comment

ehemm! nak pinjam.. hahahaa
untunglahhh fizal bagi hadiah kawen.. hikhikhik :p

cakap gan fizal gan boros sgt..nak kawen dah ni..

Deqla Manjew said... Reply To This Comment

wahh bestnye dpt hadiah dari yg tersyg.. henpon lagik tu!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...