-Kawan Aku-

Cerita kad kahwin.

Assalamualaikum...


Ok.Mood nak update pasal kahwin boleh tahan jugakla membuak yer.hohoho.Orang nak kahwinla katakan :p Kawan-kawan lain dah sibuk nak beranak,kita baru nak kahwin.hihihi.Rezeki masing-masing. Ye dok?


Cerita kad kahwin ni bermulanya awal bulan11 aritu.Lambat kan aku buat?B2B sekalian jangan ikut macam saya!Memula design kad kahwin sendiri tapi lama-lama macam malasla nak teruskan.hihihi.Aku bagi je kat orang kedai tu design kad kahwin tak siap pastu diorang tambah.Macam gambar atad tu,part aku buat petak dengan nama je.Bunga semua tu RNE Design yang tambah ikut citarasa aku.hihi.Bedal la labu.Yang penting aku suke :)

Aku tempah dekat RNE Design, Batu Pahat.Kedai RNE Design ni betul-betul tengah bandar dan di dalam bangunan D'Mara.Kenapa amik dia sebab dekat untuk aku buat follow up.*dah hantar lambat kan* Dekat RNE Design ni dia finalize design kad kahwin seminggu dengan aku pastu print + potong kad kahwinnya seminggu lebih.Lambat ke tak?Pada aku lambat sebab material kad aku guna tu senang je kot.Kad kahwin kertas coklat tu.Senang je kot.Warna pon hitam je tulisan.mmmm.


Harini...dapat dah mesej cakap kad kahwin dah siap.Akhirnya,penantian selesai.hahaha.Siap harga aku bagi tengok haaaa...hihihi.Order tak banyak.400 keping je.Bagi kepada  yang penting-penting dan yang minta terutama saudara-mara terdekat.

Selasai kad kahwin tinggal nak diedarkan je.Ok.Sediakan list takpon campak je kat abang gan kakak.hihihi.Senang keje.Fikir veil, hantaran, bridal, bilik dengan goodies je lepasni.

Kena fikir apa lagi ek??
(^_^)





8 pesanan buat ayut :

NURSHAKIRA ABDUL HALIM said... Reply To This Comment

Heheh Shakira pun lambat buat kad kahwin, majlis awal disember, awal november baru buat :) Tapi alhamdulillahlah proses printing semua tak lama mana, minggu lepas dah setel menjemput :) Ada baiknya ada buruknya kalau buat kad kahwin last2 minit nikan.. HEHE

Nursaila Norman said... Reply To This Comment

eh,bulan disember..xlama dah tu! debar2 tak? hehehehe..cantik la kad jemputan ayut! :)

ummuaidan said... Reply To This Comment

tarikh tuh masih menjadi rahsia lg yer...:)

Kesuma Angsana said... Reply To This Comment

comel je kad tu hehehe

adrianna syaz said... Reply To This Comment

lawanya kad kawen ayut..nk kawen jugak..hehe

cik amal said... Reply To This Comment

semoga semuanya berjalan dengan lancar,... aamiiin... amal singgah sini.. selamat malam :)

Cik Nur™ said... Reply To This Comment

cantiklah kad ayut..murah lak tu.. :)

azizah :) said... Reply To This Comment

comel la kad kawen ayut! hehe berdebar2 kan.. seronoknya buat persiapan kawen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...