-Kawan Aku-

Status Akaun Nuffnang November 2013

Assalamualaikum...


Salam hari Ahad semua. ^^
Hujung minggu akan aku penuhi jemputan kawan-kawan blog untuk datang ke blog mereka.hihihi.Tapi sebelum datang tempat orang kena perkemas dulu blog sendiri. ^^ Sekarang dah pertengahan bulan 11 dah kan.Kejap je rasa masa berlalu.Pejam celik lagi beberapa hari masuk la pulak bulan 12.Happy December!!Insya Allah ^^

Tadi pergi update akaun Nuffnang.Kenalah update akaun Nuffnang untuk tunjuk kerajinan kita kepada pengiklan-pengiklan di luar sana,Tunjukla yang kita sentiasa update.Baru la dia suka nak letak iklan kat blog kita ^^ Tips ni belajar daripada SINI.


Inilah status terkini akaun Nuffnang aku.Aha..Banyak dah credited.Tak perasan muncul pon ada tapi tak lama dah credited.Alhamdulillah masih ada rezeki CPUV untuk bulan November 2013.Kena lebih bergiat aktif ni.Dapat income lebih adalah satu bonus sebagai seorang blogger.Rajin-rajin la klik ea kalau terjumpa iklan-iklan yang ada tu ^^ Mekasih diucapkan sangat-sangat.

Okla.Jom blogwalking.Nanti aku datang tempat korang yer.Insya allah sampai.hihihi ^^

10 pesanan buat ayut :

azizah :) said... Reply To This Comment

tahniah ayut.. banyakla jugak yg on going tu...

S. Faezah said... Reply To This Comment

congrats ayut! rezeki pengantin tu..sy da tlg isi tabung da ^^

izzah said... Reply To This Comment

rezeki jgn ditolak ayut...hehe...akak punyer nuffnang xnaik2 pun..huhu...sadis je rasa...

Sya Mimie said... Reply To This Comment

tahniah ayut.. sama la kita.. xdan nak update nuff sangat..tp masa cuti kawin haritu alhmdulillah, bnyk cpuv baru masuk..

Cik Nur™ said... Reply To This Comment

Nur dah lama tak kemas kini akaun...
murah rezeki ayut ..byk cpuv...

- AZIE - said... Reply To This Comment

rezeki org nk kahwin ayut..mcm2 cara dpt..

Mrs Velentine said... Reply To This Comment

banyak BE...kak pun nak update jap..lama tak update

Deqla Manjew said... Reply To This Comment

alhamdulillah...murah rezeki ayut...

Mimi Azirah said... Reply To This Comment

ok la tuh ayut byk jugak be kan

Nursaila Norman said... Reply To This Comment

lamanyaaaa tak singgah sini tgk ayut :( still x masuk dashboard akak..hukhuk,sedih :(

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...