-Kawan Aku-

Cuti Kahwin!!

Assalamualaikum...

Muncul kembali dalam blog tersayang ni.hihihi.Macam biasa la kalau buat entry memang laju je.Masuk bab blogwalking hujung minggu la jawab yer.hihi.Apa pon sekarang ni nak cerita pasal cuti kahwin!! Perancangan awal itu perlu.haha :p


Aku punya cuti aku apply awal bulan 11 aritu.Awalkan?Bos pon dah approved.Setel aku punya cuti kahwin 15hari.





Perancangan cuti sangat-sangat dituntut untuk dilakukan awal tetutama En B kita sebab dia susah nak cuti.Sebenarnya awal sangat pon tak boleh sebab En B navy kita ni selalu je last minute berubah.Pernah pulak sekali cuti kena beku.Menangis la ko!hihihi.Sedia Berkorban katanya.Yela sayangku.Berkorbanlah demi negara.Memang tugas kamu pon :) *memahami kan??hahaha*



En B kita dah apply cuti kahwin dia.Tapi tak tahu dah approve ke belom.Tunggu dan lihat jela bulan12 nanti.Sebulan ok En B kita apply cuti.Betul-betul rindu semenanjung gaya yer tu.hihi ^^


Tak sabar nak bercuti ni oooiiiiii...Penat dah keje.Boleh gitu??? :p Kebiasaan yang terjadi bila dah semakin dekat cutinya adalah kerjanya semakin banyak.Harap maklum.Elakkan hari terakhir cuti tu aku balik malam je.huhu.Sadis rasa.

Moga persiapan majlis akan berjalan dengan baik dan diberkati Allah
.Amin.....


12 pesanan buat ayut :

Hanih Borhan said... Reply To This Comment

Amboi cuti Cik Ayut setengah bulan, bakal suami pulak sebulan ye, siap honeymoon sekali lah tu ;p

azizah :) said... Reply To This Comment

biasa navy mmg cuti sebulan... untung kan.. hehe

moga perjalanan perkahwinan ayut n fizal berjalan dgn lancar!

azizah :) said... Reply To This Comment

biasa navy mmg cuti sebulan... untung kan.. hehe

moga perjalanan perkahwinan ayut n fizal berjalan dgn lancar!

adrianna syaz said... Reply To This Comment

Slmt bercuti ayut..dan semoga seglanya dipermudahkn ^_^

Cik Nur™ said... Reply To This Comment

dua minggu jugak yea..bestnya..!

selamat pengantin baru in advance ayut... :)

S. Faezah said... Reply To This Comment

lamanya ayut cutiiii..all the best utk majlis nnt :)

Deqla Manjew said... Reply To This Comment

kalo cuti kawen opkos la bos kena luluskan.. kalo x benti keje trs..haha.. nak kawen kan.. ;p

ros_reeza said... Reply To This Comment

semoga dipermudahkan urusan Ayut.. Aminn... bestnya Ayut cuti kawen dapat 15 hari. time Ros dulu 9 hari je kot.. huhu..

Zuraidah Butang said... Reply To This Comment

wahh cuti2..selamat berkahwin la ye..hehe :P

aswadz said... Reply To This Comment

selamat pengantin baru...
p/s: wish awal2.

Kesuma Angsana said... Reply To This Comment

lama cuti tu, moga semua urusan dipermudahkan yer !

aisya said... Reply To This Comment

Yeay! Hehe
Selamat pengantin baru! Hikhik

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...