-Kawan Aku-

I'm getting Married..

Assalamualaikum...

Hari ni nak update sikit je.Boleh? Haha.okla.Nak bagi berseri cikit blog ni kn lepas dah lama menyepi.Maaf ye kawan-kawan sebab dah lama aku tak blogwalking.Pakai tepon lambat.Internet pon boleh setakat pos kat fb.Cane...adehh.Maaf sangat.Insya Allah aku pasti akan terjah jugak blog korang tau.Sayang korang!! :)

Konon feeling pre-wedding la kannnnn..... ;p

Alhamdulillah..insya Allah lagi sebulan akan berubahla status yang aku pegang.Mudah-mudahan segala persiapan dipermudahkan jalannya.Amin...

Banyak masalah timbul apabila pasangan jauh.Proses untuk dokumentasi mesti jadi lambat sikit.Tapi takpe, insya Allah cukup masanya.Kan kawan-kawan kan???*bagi sedap hati sikit.hihihi

Kad kahwin kedai tu dedign belom siap.ok.....
Hantaran belom setting.ok.....
Catering belom bayar lagi 50%.ok.....
Bridal belom tengok baju lagi.Tak tahu dah siap belom.ok....
Bilik tak beli tabir lagi.ok....
Goodies barang tak finallize lagi.ok....


Ok la sangat kan ko...Ayut!!!!!
\(^_^)/
Teruskan senyum...
Senyum jer..
Senyum tau..

Hahaha....


10 pesanan buat ayut :

adrianna syaz said... Reply To This Comment

Tahniah ayut :D

Leeza dayasari [santai leeza] said... Reply To This Comment

1. follow sini dah. jemput singgah SANTAI LEEZA.
2. nanti boleh share pengalaman, sbb leeza pun pasangan jauh... dah setengah tahun tak berjumpa. :-) tapi kekal senyum n relax.... perancangan jd kurang efisen.

azizah :) said... Reply To This Comment

ayut! sebulan lagi kot.. macam banyak tak siap je..hahaha xpe syg..slow2 ok.. jgn stress ok..hehe

Cik Nur™ said... Reply To This Comment

Ayutt...!
Tahniahhh....!!

Selamat pengantin baru in advance :)

nuyui a.k.a miss YUI said... Reply To This Comment

moga dipermudahkan dear..

in sha ALLAH.

aisya said... Reply To This Comment

haha.. semuanya okay..

semoga dipermudahkan semuanya ya.. :)

Sya Mimie said... Reply To This Comment

semoga dipermudahkan ayut.. jangan pening2 ye..nanti semua tak menjadi.. :)

- AZIE - said... Reply To This Comment

ape ayut..jgn kelam kabut..relax ja..
insyaAllah siap nti seme tue..
akak sehari sblm nikah smpt shopping brg bilik lg hahahaha..

Wailin Wailin said... Reply To This Comment

hntrn dh siap blm?klo blm mcm nk tlg

Wailin Wailin said... Reply To This Comment

hntrn dh siap blm?klo blm mcm nk tlg

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...