-Kawan Aku-

TSHIRT PRINTING IH GIVEAWAY BY HAZWAN HAIRY


ASSALAMUALAIKUM

Dengan ini saya Hazwan hairy ingin melancarkan satu lagi contest di penghujung tahun 2013 ni kepada korang blogger dan followers blog hazwanhairy.com ni.. Untuk GA ni saya di wakilkan oleh pihak Tshirt Printing IH untuk menganjurkan Tshirt Printing Ih Giveaway by Hazwan Hairy yang akan bermula dari 13/11/2013 sehingga 30/11/2013


SYARAT-SYARAT
1. Anda mestilah FOLLOWERS blog ini
2. LIKE page penaja : 
3. Tajuk : TSHIRT PRINTING IH GIVEAWAY BY HAZWAN HAIRY
4. Copy Paste kod dalam entry korang
5. Link kan entry anda pada post entry ini..

Simple saja kan..

HADIAH :
1 helai baju I Love Blogging
2 helai baju Geek
2 Fridge Magnet Krabi
5 Keychain Krabi

Pemenang akan di pilih melalui Random.org
Senarai peserta akan di list untuk korang BLOGWALKING 

Dengan harapan korang semua dapat support GA simple dari Tshirt Printing IH dan juga saya blogger Hazwan Hairy..

Nak Baju jugakkk!!!!! :p Lama tak join mana-mana segmen ^^ Moga ada rezeki kali ni.Jom ramai-ramai join!



12 pesanan buat ayut :

Mimi Azirah said... Reply To This Comment

gud lubk ayut

Adie Zaff said... Reply To This Comment

Aku nk try join ah...
http://adiezaff.blogspot.com/2013/11/tshirt-printing-ih-giveaway-by-hazwan.html

Cik Nur™ said... Reply To This Comment

gudluck ayut..

nuyui a.k.a miss YUI said... Reply To This Comment

good luck dear..

Deqla Manjew said... Reply To This Comment

moga berjaya ayut... =)

hazwan hairy said... Reply To This Comment

Terima kasih sebab sudi join & still support.. All the best . Segala benda mengenai GA ni akan di update dari masa ke semasa..tq so much ^_^

boleh Bogwalking mereka yg join..
http://www.hazwanhairy.com/2013/11/senarai-peserta-tshirt-printing-ih.html

Nur Razlinda said... Reply To This Comment

assalamualaikum dan selamat petang..
hai hai.. saya singgah blogwalking dari GA hazwan hairy..
gudluck ya dari saya ! :D

jom join sini jugak ! tenkiu :)

http://lindafuad.blogspot.com/2013/11/simple-ga-3d-puzzle.html

Pha Is said... Reply To This Comment

datang singgah sini dari blog tuan penganjur..
good luck..

WID2 said... Reply To This Comment

wid bw sini n follow...
dri segmen yg sama...
gd luck :)

http://nuraizwahdahwan.blogspot.com/2013/11/tshirt-printing-ih-giveaway-by-hazwan_18.html#comment-form

Kenit Cinonet said... Reply To This Comment

Assalam dear, kenit singgah dari segmen yg sama. Semoga berjaya (^_^)

http://rusukiri.blogspot.com/2013/11/tshirt-printing-ih-giveaway-by-hazwan.html

azizah :) said... Reply To This Comment

gudluck ayut!

ayut said... Reply To This Comment

Orait hery...nnt akn berbw time klpangan...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...