-Kawan Aku-

Mengecop Goodies Bag Kertas Coklat

Assalamualaikum....

Harini dah Selasa.Hujung minggu ni insya Allah,aku dan ahli keluarga aku akan ke Terengganu.Kitorang hantar pengantin.Siapa kahwin?? Mestilah bukan aku.hihihi.Siapa kahwin nanti aku cerita.Doakan semoga kami semua selamat pergi dan pulang ea. :) Mekaseh...

 Cantik tak?? : p

Inilah kerja aku untuk harini dan esok.Mengecop pada goodies bag kertas coklat.Fuhhh.Penat gak.2hari boleh settle dah sebab goodies bag ni tak banyak pon.Aku buat untuk 700orang.Tekan-tekan cop tu kat beg goodies dah settle.hihihi.Orang excited penat pon ilang. :p

Ingat lagi pasal combination H yang aku ceritakan dulu?Ni la benda yer.Ok tak sama dengan jumlah undian buat dulu kan?huhuhu. En B kita berkenan dengan combination yang ni,tu pakai yang ni.adehhh.Penat je korang undi kan :p Takpe aku tetap hargai penglibatan korang dalam memberi idea.Mekaseh tau. :) 

Bila diri jadila macam tu goodies bag yer.

Stamp pad yang aku buat aku gunakan jadikan cop pada goodies bag kertas coklat tu.Tak la kosong.Berseri sikit nampak.huhuhu.

Kat mana aku buat dan harga stamp pad ni aku cerita akan datang ea.mmmm.Ok la tu kan beg goodies kertas coklat yer? Tak nak fikir dah nak tambah-tambah lain.huhuhu.



12 pesanan buat ayut :

Teena Tna said... Reply To This Comment

Aritu saya baru cakap ngn akak saya suh guna bag coklat ni utk goodies dia. Lebih jimat & menarik kan,

adrianna syaz said... Reply To This Comment

Ok tu ayut..cntik..dan go green..bkn beg plastik..siap ada cop2 lagi..simple dan kemas :)

Cik Nur™ said... Reply To This Comment

bagus jugak idea ni kan...
nanti jgn lupa tnjuk godies bag yg dah siap isi yea..

nak tgk finishing dia cemana...

PearlVelvet SueQys said... Reply To This Comment

Slm singgah pagi!

nuyui a.k.a miss YUI said... Reply To This Comment

comel2..hihi

Seri Selaseh said... Reply To This Comment

menarik la cop tu.. bleh custom made eh

aisya said... Reply To This Comment

yeay.. sy pun excited jugak.. boleh?
haha

hana hadi said... Reply To This Comment

simple tp ok ja..
lagi smple lagi ok..xmembazir.hehe

Deqla Manjew said... Reply To This Comment

ehh.. cantiklah cop.. ni yg dulu penah deqla tgk.. yg ayut suruh buat pilihan mana cantik kan..

azizah :) said... Reply To This Comment

pewiittt berkobar2 kan.. semngat buat preparation kawen

Mimi Azirah said... Reply To This Comment

Cantik cop tuh..

Mimi Azirah said... Reply To This Comment

Cantik cop tuh..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...