-Kawan Aku-

Setelah stop seketika...

Assalamualaikum...

Tajuk tak leh tahan..mmm.Sebenarnya tengah blur tak tahu nak update apa.Sies dalam kepale ni macam-macam benda rase nak tepek dalam blog.Tapi...last-last masuk draft.hahaha.
Aku mengalami keadaan ini apabila hilang/menyepi seketika dari berblog ni...fuhhh~
Apa la ubat untuk fenomena ni agaknya..
Buntu...
Idea ada,tapi....
Korang....
Apa nak buat ek?


curik gambar google jap
mintak yer!

macam cantik je ijau ni.
cantik tak?
nak ijau jugakla!
*tetibe*

Ha...tapi kan korang..
Kan haritu aku ada cakap nak blaja conteng-conteng muka kan?
Dalam aku stop/menyepi tu
Sempat la jugak aku godek-godek tenet jap
Di mana kelapangan yang singkat itu ada kan
Aku jumpa sesuatu...huhuhu
Klik SINI pastu SINI..
Ha...tu la hobi baru aku!oh yeay?!Aku pon tak caye leh jadi hobi pulak tetibe.hahaha.


Okla.Cakap tak tahu nak tulis apa.Tapi entry penuh jugak.Malas layan Ayut! -_-"

lepak king time!

Sayang korang! >_<

5 pesanan buat ayut :

syakirah izwanie said... Reply To This Comment

Belajar conteng-conteng muka? Nama saintifik yg baru ke tuuuu. Hihihi.

Zati Novelis said... Reply To This Comment

Amboii .. Baju baju dieeee ... eheee ~~ xD

shida'R said... Reply To This Comment

syg juge kat diaaaaa heheee.. ;)

azizah :) said... Reply To This Comment

hehe biasalah..idea ada tapi tiba2 blank pulak.hehe

IntaNBerliaN said... Reply To This Comment

oooo ayut tgh belajar mekap yer... baguslah, nanti blh mekap sendiri.. n bila dah mahir, leh mekap org lain plak :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...