-Kawan Aku-

Jejalan: Berbuka Puasa di Hanis Cafe,Sri Gombak!

Assalamualaikum...

Weekend aritu berbuka puasa kat luar.Plan ye nak berbuka dengan orang lain,tapi last-last dengan orang lain.Takpelah.Makan saje.Aku pergi dengan Mawar dan Fendi(ni pakwe Mawar).hihi.Kitorang sebelum berbuka tu pergi berjalan kat Masjid Jamek dan Jalan TAR.Serius sangat penuh jalan -_-" (gaji baru kuar la katakan).Rasa abis semua baju kat kedai-kedai time ni.hahaha.Round punye round sampai penat pastu plan la pulak untuk berbuka puasa.


kalau tak sabar tak selamat la jawab ye ^^

Tak mau tunjuk barang apa yang dibeli kat sini tapi nak tunjuk waktu berbuka tu ha.Kitorang memula nak berbuka kat Kunang-Kunang area Gombak tu.Yang ni tempat ye agak canik dan class la.Tapi dia bukak untuk buffet je.So cancel!Then,si Fendi yang baik hati lagi pemurah (bodek cikit sebab malam tu dia belanja..macehh) bawak kitorang pergi Sri Gombak.Kedai makan ye kecik je.Kitorang sampai 6.30pm lebih kurang.Awal kan?hahaha.Tapi standard sebab makan kat luar kena booking awal-awal nanti tak berbuka kang :) Seterusnya biarlah hanya gambar menunjukkan segalanya.Maafla ye kalau tetibe korang terasa lapar.adehh.


                                                                   
ni la kedainya..!abaikan model tengok kedai ye ea ;)

ni la yang kami makan..cume sotong tepung time ni tak sampai :)
 cuba korang kira air ada berapa..hahaha.padahal 3 orang je kot makannya -_-"

thanks both of you! 

setel!

Total semua kitorang makan RM = 43.00.


Set yang ikan + kailan + telur dadar + air dua = RM25.00
yang lain kitorang tambah tom yam + sotong tepung + daging merah + air nenas laici + barli + air suam 3


Sangat murah kan?Makan pon puas hati.Alhamdulillah.
Nanti sesiapa datang Gombak,carilah tempat ni.Just dalam deretan kedai je.

19 pesanan buat ayut :

ummuaidan said... Reply To This Comment

Yuttt....beli apa untuk akak? kuat tul berjln2..akak ingat tpt korang makan tuh..selalu makan kat situ kalau pegi jln TAR..mcm2 ..byk gerai yg best kat situ...next time buat entry suasa jln tar nak raya..rindu nak tgk..

nuyui a.k.a miss YUI said... Reply To This Comment

mmg puasla cmtu..hihi..besh ada belnja.

Prettywrite said... Reply To This Comment

alolor cute nya model..happy jer muka..hehe
tomyam dia..pekat likat ek..mesti puas ati makan kan..

masyi said... Reply To This Comment

wow....beshnya maknn kt situ....bt lemah puasa jer...huuu...teringin nak makn tom tam...auchhh...meleleh dah nei...heee

Wanieys said... Reply To This Comment

amboi sedap sungguh menu ayut berbuka kat luar hihihihi

PinkUmmi said... Reply To This Comment

bestnye sekali sekala bukak pose kat luar kan...

sitisaliza.com said... Reply To This Comment

hmmm... feveret semua tu...!

azizah :) said... Reply To This Comment

kalau nak berbuka puasa kat kedai2 kena booking dulu dtg awal2..kalau tak mmg tak berbuka la jawabnya kan ayut..

emm rasa nak pegi masjid jamek n jalan TAR la b4 raya nanti..banyak pilihan kan.. tapi suami jijah balik 5 hari sebelum raya.. mesti tak dan nak pegi sana.huhuhu

ayut said... Reply To This Comment

@ummuaidan haha..bli mcm2 dh..tak tau nk ckp mne 1.hihihi.suasana jln TAR ea..insya Allah..klu sempat nak g snap ye :)

ayut said... Reply To This Comment

@nuyui a.k.a miss YUI best2..haha.bkn slalu dpt kan :)

ayut said... Reply To This Comment

@Prettywrite pekat bolehla..tp rase ye sdap..isi ye pon ok :)

ayut said... Reply To This Comment

@masyi hihi..maaf ye..nnt buka mkn ea :)

ayut said... Reply To This Comment

@Wanieys org blanja kak waniey..makin btmbah sdap ye :)

ayut said... Reply To This Comment

@PinkUmmi btul PU..sesekali best je rasa :)

IntaNBerliaN said... Reply To This Comment

a'aalah.. murahnya.. siap ada ikan pulak tu.. sotong lagi... meriah tp murah :-)

ayut said... Reply To This Comment

@sitisaliza.com fevret ea..nnt buka blh bt ea..tp tang ikan 3 rasa tu,mkn luar ea nnt..hihihi

ayut said... Reply To This Comment

@azizah :) btul tu jijah :) ala..lambat sgt dh tu dear klu nk g jalan TAR ye..nnt penat jammed je dr shopping..kat PD pon ok jgk kan?

ayut said... Reply To This Comment

@IntaNBerliaN murah kan..tu la..tkjut gak..tp mmg btul..alhamdulillah :)

Mrs Lurve said... Reply To This Comment

ehh memg murah btl, berbaloi kalo mkn mcm nie

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...