-Kawan Aku-

Giveaway : Saya Nak Kad Raya

Assalamualaikum...


Petang-petang dengan keadaan yang santai dan tenteram (wah gitu!) dapatlah idea.
Penganjur mention tak kesah berapa rangkap kan
Aku apa lagi, bedal la berangkap-rangkap.hehehe...
Saya join!
Rakan-rakan nak curah idea cer try join dengan klik2 header bawah ye

 miss Z berceloteh

 

- follow blog miss z dan blog cik purple (done: ayut)
- letak header blog miss z, dan linkkan ke entri ini (ada kat atas dah link jugak)
- Buat tajuk segmen : Giveaway : Saya Nak Kad Raya (done:sebab tu ada entry ni :p)
- Undi header miss z okee (done: Ayut Hidayah)
- Sediakan pantun hari raya anda (ada kat bawah)
- Siap?Linkkan ke entri Ini. (done)
Tamat : 02/08/2012, jam 5 petang


Salam sayang
Salam Ramadhan
Saya mengarang
Atas jemputan

Pergi ke bazar membeli laksa
Dimakan ketika berbuka puasa
Insya-Allah
Bila ketika sampainya masa
Kita bergembira di Hari Raya!


Ramadhan kini sedang dilalui
Mengajak semua memperbaiki diri
Sampai saat Syawal pula dinanti
Pasti istimewa dengan kad ingin diberi!


Orang memberi
Kita menerima
Kalau ada rezeki
Pasti tak ke mana!



ok dah..
kang aku karang lagi makin panjang plak kuar nya.
hahahaha
Salam Ramadhan!

11 pesanan buat ayut :

azizah :) said... Reply To This Comment

best best pantun ni..moga ayut menang! Amin..

MISS Z BERCELOTEH said... Reply To This Comment

tenkiuuu dear...sudi join...

tungguuu siapakah yang bertuah nanti :)

Norzie hany said... Reply To This Comment

Good luck Ayut.

nuyui a.k.a miss YUI said... Reply To This Comment

besh pantunnya ni..hihi.

Cik Saila said... Reply To This Comment

pandai ayut buat pantun eh..akak pun suka buat pantun :) good luck,harap2 menang nanti k :D

IntaNBerliaN said... Reply To This Comment

kreatif ayut ni yer.. pandai berpantun :-)

Sue PeLik said... Reply To This Comment

dtg dr segmen yang sama
jenguk dan follow awk
jemput ke blog sy

http://nurputribatrisyasuri.blogspot.com/2012/07/giveaway-saya-nak-kad-raya.html

Anis Athia said... Reply To This Comment

anis datang balas kunjungan..nak jemput join segmen anis juga

http://www.anisempoi.com/2012/07/segmen-kuih-raya-kegemaran.html

^_^

aisya said... Reply To This Comment

baca pantun ni makin terasa pulak kemeriahan hari raya.. hehe

MISS Z BERCELOTEH said... Reply To This Comment

cekidauuuttt siapa yang bertuah!!

http://misszberceloteh.blogspot.com/2012/08/peserta-bertuah-giveaway-saya-nak-kad.html

Masz Sidek said... Reply To This Comment

tahniah... ayut dpt kad raya dr Miss Z... :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...