-Kawan Aku-

Salam Ramadhan: Niat Puasa dan Doa berbuka Puasa!


Assalamualaikum...

Semalam bukak email ofis..Ramai dah send email 'Selamat Menyambut Bulam Ramadhan!'.Terasa sayu sebenarnya bila Ramadhan ni.Aura ye lain benor rasa.Bukan sengaja tapi memang perasaan tu datang sendiri.Meh nak share niat puasa dengan doa berbuka puasa.Walaupun dah ramai yang share.Takpe ilmu.Lepas ni dah tak leh tipu tak puasa sebab tak ingat niat puasa ea.Jangan lupa-lupa tau :)



Tetiba teringat.Kalau dulu duduk umah mesti aku kena baca doa buka puasa.Nape bukan abang aku ek?Confius jap.hahahaha..Tapi takpe la..At last, memang hafal dah sekarang doa ni.Kelebihan yang dapat bila disuruh baca hari-hari time puasa dulu :) So,korang kalau orang suruh baca doa,baca jela.Nanti korang jugak boleh ingat sampai bila-bila!Alhamdulillah.




Salam menyambut Ramadhan buat semua rakan-rakan blogger!
Semoga yang baik sepanjang Ramadhan ini dapat diteurskan untuk bulan-bulan yang akan datang
Jika diberi peluang untuk umur yang panjang :)



Minta maaf atas segala salah silap sepanjang berkenalan
Semoga sama-sama mendapat keberkatan!
Salam sayang & Salam Ramadhan: Ayut!
:)



Pagi ni nenek umah sewa meninggal.
Semoga rohnya dicucuri rahmat dan ditempatkan di kalangan yang beriman.
amin.



kepada yang ingin tahu: kepada pemegang kad debit >>CIMB<<
dan siape >>azizul<<

6 pesanan buat ayut :

Wanieys said... Reply To This Comment

salam ramadhan untuk ayut dan keluarga juga...kalau ada lebih kurang tu akak minta maaf juga yer :))

nuyui a.k.a miss YUI said... Reply To This Comment

salam ramadhan dear..

Ujie said... Reply To This Comment

slmt menyambut Ramadhan ayut!

mungkin bkn rasa sayu tu, tapi rasa bersyukur sempat jumpa Ramadhan lagi.

ayut said... Reply To This Comment

@Wanieys thanks kak waniey :)

ayut said... Reply To This Comment

@nuyui a.k.a miss YUI same goes to u dear.nnt nak dkat raye leh lg kan nk order kuih? :)

ayut said... Reply To This Comment

@Ujie :) haahla ujie..mgkn tu.alhamdulillah msih berkesempatan.insya Allah.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...