-Kawan Aku-

(Gambar) Bukit Cerakah,Shah Alam

Assalamualaikum...


Puas dah cite kat SINI dengan SINI.
Ni la gambar yang dapat di kumpul.Tapi sies memang cikit sebab terlalu menikmati keindahan Bukit Cerakah itu.hahahaha.*tipu* malas sebenarnya! -_-"
Ada lagi sebenarnya,tapi member lom cuci.Dia pakai lomo.Kira len kali la yang tu.
Yang ni kamera tepon je yang jadi mangsa ye :)


seriously jalan berbukit (1st laluan)

penghujung 1st laluan sebelum jumpe taman kaktus!

Gambar seterusnya ni semua kat laluan ke 2
1st laluan  banyak kat kamera Lomo
Harap maklum :p


ni taman tu..amek dari atas pemandangan jauh.tangga dia dah macam tangga atas kapal.dah xde 45 darjah dh.

Ha..dari gambar atas tu leh nampak bumbung umah 4 musim.
Ala yang sebelah kiri tu ha.
Tu la umah ye.


takde motif punye gambar! :)




 Tak larat dah sebenarnya semua ni.
Waktu ni pukul 12 tengahari.
Semua dah lapar!

ok..gambar takde motif :p
ni perjalanan nak ke 4 musim

ok.gambar gegar.layan!ni kat dalam umah 4 musim tu.konon waktu ni musim panas.so,ada la bunga2 tu :)


ni la jambatan gantung tu!


Menikmati keindahan alam ciptaan Allah.
Alhamdulillah.
Subhanallah.
Selamat Menjalani Ibadah Puasa dari kami!
:)


punye la lame nak kuar gambar -_-"


20 pesanan buat ayut :

nuyui a.k.a miss YUI said... Reply To This Comment

mesti sgt besh ni!

Ikhwan Suhaimi said... Reply To This Comment

Last pegi dengan family masa sekolah rendah dulu... siap sewa basikal.

ayut said... Reply To This Comment

@nuyui a.k.a miss YUI Best plus penat.huhuhu.tp tmpat ye certain2 biasa je :)

ayut said... Reply To This Comment

@Ikhwan Suhaimi ikhwan klu pegi lg skrg 100% brtukar dah..haha.beskal tak ckup la time ayut pegi.ramai!

LELAKI INI said... Reply To This Comment

dah lama tak g sana

Eca Dwinky Asha said... Reply To This Comment

wahh bestnya..klu dpt gi sini kan best :)

ayut said... Reply To This Comment

@LELAKI INI :) pegi lmbt cikit pon ok sbb msih under pembaharuan lg skrg ni..tmpt mnarik ckit jela jd ye :)

ayut said... Reply To This Comment

@Eca Dwinky Asha tmpt eca pon best jgk..hihihi :p

IntaNBerliaN said... Reply To This Comment

dulu sblm kawen, akak sk g tempat camni.. :-)

*ayut ni sweet la... senyum manis je... :-)

ayut said... Reply To This Comment

@IntaNBerliaN nnt akak bwakla alisha jejlan sini :)
adehhh.malu sudah!mekaseh kak..tp alisha lg comel!suke je tgk :)

caliph shuriken said... Reply To This Comment

blom pnah gi sini, erkk...

shida'R said... Reply To This Comment

wahhh bestt nyer ;)

azizah :) said... Reply To This Comment

jijah suka pergi tempat macam ni..tgk vacation jijah pon lebih kurang je camni..hehe


eh ingatkan hafizal pon ada sekali..hehee

ummuaidan said... Reply To This Comment

Yut...akak pernah gie cerakah long time ago..masa tuh cam tak bermaya jer tpt tu...sekarang dah naik balik yer?

Norzie hany said... Reply To This Comment

Masa anak dara dulu pernah dtg sini,cantiknya bukit Cerakah skg.

ayut said... Reply To This Comment

@caliph shuriken caliph jauh..xpe2..g yg dkat je ea :)

ayut said... Reply To This Comment

@shida'R perak lg best shida.byk lg ijau ye dr sni :)

ayut said... Reply To This Comment

@azizah :) jejalan sambil beriadah..best kan jijah.tp sni mne je tmpt mcmni..shopping complex je yg byk cni.hahaha.

hafizal ye cbuk..kna la diriku membawa dri snrik.hihihi :p

ayut said... Reply To This Comment

@ummuaidan blhla kak..ada tmpt yg mnarik gak.tp ad certain part msih mcm tu jgk..skrg pon msih dlm renovation lg :)

ayut said... Reply To This Comment

@Norzie hany kakak ayut yg sulong pon pnh jgk pegi dlu2 dy ckp....skrg dh len ckit :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...