-Kawan Aku-

Majlis Tunang yg Simple!

Assalamualaikum. ..

Ehem...! Terasa diri rajin pulak nak update blog kan? Takpela. Bukan selalu nak rajin pon kan. Ada cerita nak story bolehla kita kongsikan. Haaa...Siapa kat sini nak tunang?ke Nikah ke...?


Sabtu lepas kawan aku yang terbaik dan terjahat dengan aku tunang.hahaha. Alhamdulillah. Ko dah tunang pon mak cik!! Tahniah dan semoga teruslah tabah untuk korang berdua ke peringkat seterusnya. Selesai ucapan untuk ko ea :)

Nak cerita mini pelamin tunang kawan aku ni. Haaaa...cantik!! Simple + Terbaik! Mini pelamin buat sendiri ni je. Tabir putih, lampu pendaflour warna biru dua, bunga dan vase akhir sekali bantal. Siap! Mini pelamin yang simple sangat. Mini pelamin simple memang tak payah nak material penuh mana pon. Nama pon Mini Pelamin kan :)


Ni la mini pelamin yang aku perkatakan simple lagi cantik tu. :)

Masih mencari idea untuk Mini Pelamin. Mini pelamin kawan aku yang simple ni korang bolehla ikut. Terasa suci je duk kat pelamin tu.hahahaha. ok. Perasan!

Less is more ye buat B2B sekalian.
Rindu nak cantik-cantik balik. Boleh gitu?? Menangis!


12 pesanan buat ayut :

Shida Radzuan said... Reply To This Comment

hehee..tunang tunang tunang hehe..shida lmbat lg ayut ^_^

Ismail N said... Reply To This Comment

Mmg sesuai mini pelamin. Pelamin bertunang... mmg x perlu besar2 kan... :D

Jazz Lover said... Reply To This Comment

Alhamdulillah, tahniah dekat kawan sis.

Cik Puan said... Reply To This Comment

2lah..bagus deko2 sndiri plamin mini.puas hati lagi kan ayut..

cik nana said... Reply To This Comment

saye saye saye! nak tunang! kikiki.
DIY kalau kena gaye cantikkk..

nuyui a.k.a miss YUI said... Reply To This Comment

xkisah simple asalkan mjlis lancar..hihi

- AZIE - said... Reply To This Comment

kalo tgn kreatif bagusla DIY jimat..kalo tgn keras mcm akak ni..hampeh..memg xmenjadi

azizah :) said... Reply To This Comment

Diy lagi senang.. semua jimat..

Tahniah utk kawan ayut

ros_reeza said... Reply To This Comment

setuju dengan word, less is more!

QasehnyaRania said... Reply To This Comment

simple kan.tak payah nak mbazir sgt.buat semampu yg boleh :)

NURSHAKIRA ABDUL HALIM said... Reply To This Comment

Nice.. sedap mata memandangkan..

noor sakinah said... Reply To This Comment

jemput baca ke blog saya..http://inavitamin.blogspot.com/

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...