-Kawan Aku-

Produk Oat Famous Sekarang

Assalamualaikum. ..


Sekarang memang musim orang akan makan oat ye sebab oat sekarang telah berinovasi :) Tengah musim orang ramai sekarang sibuk beli online oat chocolate. Semua tercari-cari kan? Aku pon sebelum ni ada jugak cari kat kedai tapi tak jumpa jugak. Akhirnya aku tempah je orang yang duduk kat JB.

Kilang membuat oat chocolate ni ada kat Johor. Area JB tapi belah mana aku lupa. Ada tulis kat plastik besar tu. Beli dari kilang dapatla murah. Aku beli dengan harga RM8.50. Korang beli harga berapa ek?


Walaupun Oat Chocolate namanya tapi Oat Chocolate ye tak berwarna coklat pon.hahaha. sangat menarik. Ada pelbagai lagi perisa sebenarnya tapi aku baru rasa 2 je perisa. Original Oat Choco tu dengan Oat & Wheat with Chocolate White tu rasa lebih kurang je. Kalau rasa betul-betul baru terasa lainnya. Manisss! Sekali makan tak rasa tapi banyak makan memang manis. Semut pon kejap je datang sebab memang manis ;)

Sarapan aku makan oat chocolate ni jela. Kalau letak sebelah memang tak rasa makan berapa banyak. Sedap! Korang cubalah rasa. Pengedarannya mingkin terhad kot tapi kalau beli Oat Chocolate online mesti ada banyak dah sekarang penjualnya. Cubalah!




6 pesanan buat ayut :

Cik Puan said... Reply To This Comment

hahhh...cik pon baru je order ne semalam..teringin jugak nak rasa...cik beli dengan rakan blogger harga Rm12...

Shida Radzuan said... Reply To This Comment

smua mkn oat nih..diet ke kome nih hehee..

Hafiz Hafizol said... Reply To This Comment

akak beli kat kilang mana tu ? kita tanya kedai bgla bawah, dia jual RM14 huhuuuu. cancel terus nak beli

Mimi Azirah said... Reply To This Comment

Akak pun mkn nih...memg sedap

ros_reeza said... Reply To This Comment

hihi.. Ros pun dah terpengaruh Ayut..

azizah :) said... Reply To This Comment

tak try lagi... mane nak cari ni?? huhuhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...