-Kawan Aku-

Segmen Bloglist Bubblynotes.Com 48 Jam #1

Assalamualaikum. ..


http://www.bubblynotes.com/2014/05/segmen-bloglist-bubblynotescom-48-jam-1.html

Segmen Bloglist Bubblynotes.Com 48 Jam #1 bermula dari 20/5/2014 SEHINGGA 22/5/2014, jam 9.45 a.m... Semua blogger tak kira yang baru atau lama, femes atau tidak, retis atau tidak dijemput untuk memeriahkan segmen ini... Tujuan? Pertama, haruslah nak pilih 10 orang blogger yang bertuah untuk masuk bloglist Bubblynotes.Com dan nak rapatkan lagi silaturahim sesama kita, follow memfollow untuk semua blogger2 yang menyertai segmen ini. Pemenang segmen akan dipilih oleh pakcik Random.Org...

Hanya 4 Langkah Mudah Diperlukan:
1. FOLLOW blog Bubblynotes.Com 
2. Buat entri bertajuk: Segmen Bloglist Bubblynotes.Com 48 Jam #1
3. Copy coding yang telah disediakan ke dalam ruangan HTML dan Publish entry. Untuk copy coding di bawah, sila HIGHLIGHT semua coding dan tekan CTRL + C secara serentak.

Kemudian pastekan coding seperti tutorial di bawah ini...

 
4. Tinggalkan URL entry uolss ke dalam ruangan komen di bawah. 

Simple dan mudah kannn??? Segmen copy+paste paling awesome kot bagi iolss... 

PEMILIHAN PEMENANG:
1. 10 blog akan dipilih melalui Pakcik Random. (random.org) 
2. Pemenang akan diumumkan pada 23/5/2014.


Pemenang guna random ni scary sikit bagi aku sebab kurang bertuah selalunya.haha. Apa pon cuba dulu baru tahu! Kak farah, Ayut join! Jom beramai-ramai join Segmen paling senang ni.huhuhu :)  Klik, copy dan paste! Nak coding bolehla terus ke blog Kak Farah ye kawan-kawan.

25 pesanan buat ayut :

Kesuma Angsana said... Reply To This Comment

slmt bersegmen & gd luck yer dear !

Farah Waheda Wahid said... Reply To This Comment

thank you ayut sudi support dan join, terubat rindu tau...ahaksss...jangan lupa semak senarai peserta di sini...

http://www.bubblynotes.com/2014/05/segmen-bloglist-bubblynotescom-48-jam-1.html

ayut said... Reply To This Comment

Hihi..ok.nnt ayut g tgk pserta ye! ;)

julia jamaludin said... Reply To This Comment

jalan-jalan sini :)

http://juliajamaludin.blogspot.com/2014/05/segmen-bloglist-bubblynotescom-48-jam-1.html

Hafiza AizZawa said... Reply To This Comment

Selamat bersegmen.. Fiza singgah dr segmen yang sama.. folo sini juga.. jemput ke http://ourmemoria.blogspot.com/2014/05/segmen-bloglist-bubblynotescom-48-jam-1.html

Faizal Mohamad Twon Tawi said... Reply To This Comment

Good luck

Saya juga join

http://syukurnyasihat.blogspot.com/2014/05/segmen-bloglist-bubblynotescom-48-jam-1.html

aniesa ahmad said... Reply To This Comment

Gud luck . Singgah dari segmen yang sama :)

http://aniesaahmad.blogspot.com/2014/05/segmen-bloglist-bubblynotescom-48-jam-1.html

Fuza Musa said... Reply To This Comment

fuza pun dah join

http://fuzamusa.blogspot.com/2014/05/segmen-bloglist-bubblynotescom-48-jam-1.html

Cikgu Norazimah said... Reply To This Comment

Datang dr segmen yg sama, all the best ;)

http://www.cekgunorazimah.com/2014/05/segmen-bloglist-bubblynotescom-48-jam-1.html

CT Humairah said... Reply To This Comment

salam kenal.. kite follow ~ kite dari segmen yang sama.. jalan jalan sini.. gud luck :D

http://sitiyangmenaip.blogspot.com/2014/05/segmen-bloglist-bubblynotescom-48-jam-1.html

Khairul Bariah said... Reply To This Comment

salam, good luck ayut
done follow ayut #567

http://sweetmemories4u.blogspot.com/2014/05/segmen-bloglist-bubblynotescom-48-jam-1.html

azizah :) said... Reply To This Comment

gudluck ayut

Bro Nan said... Reply To This Comment

Gud Luck & Salam Perkenalan

My recent post : Jangan Join !!! Segmen Bloglist Bubblynotes.Com 48 Jam #1

fatihah fazlin said... Reply To This Comment

singgah sini :)

http://fatihahfazlin333.blogspot.com/2014/05/segmen-bloglist-bubblynotescom-48-jam-1.html

Nanie Dean said... Reply To This Comment

singgah dari segmen yang sama... semoga persabatan kita berkekalan hendaknya... dan follow sini

brohantu said... Reply To This Comment

singgah dari segmen

cahaya mata said... Reply To This Comment

hi.. dtg blogwalking dr segmen yg sama.. gudluck! jemput follow&singgah ke blog saya juga.. =) http://muslimahad-deen.blogspot.com/2014/05/segmen-bloglist-bubblynotescom-48-jam-1.html

Shida Radzuan said... Reply To This Comment

selamat bersegmen ayut :)

AyuInsYiraH said... Reply To This Comment

ayu dtg dari segmen yg sama..

http://www.ayuinsyirah.my/2014/05/segmen-bloglist-bubblynotescom-48-jam-1.html

ros_reeza said... Reply To This Comment

dah tahu dah kan keputusannya.. so, macam mana ayut, terpilih tak?..

Syuhada Baharudin said... Reply To This Comment

salam mesra,

datang blogwalking dari segmen yang sama.

http://syuhadabaharudin.com/2014/05/20/segmen-bloglist-bubblynotes-com-48-jam-1/

Fiqa Nsz said... Reply To This Comment

Datang dari segmen yang sama :)

Btw jemput join giveaway fiqa dengan hanya 3 syarat mudah,
jadi jangan lepaskan peluang untuk merebut hadiah menarik yang ditawarkan!
Top Refferal bakal membawa pulang hadiah album Infinite Last Romeo [official original album], Cabutan bertuah pula mencari seramai 16 pemenang untuk merebut hadiah seperti MP3 shuffle, Infinite Replica Jersey, Notebook, Infinite Key Holder, Infinite badges dan topup!

Giveaway ini berlansung selama sebulan iaitu dari 15 May sehingga 15 Jun 2014.
Jom sertai sekarang sebelum terlambat!

INFINITE LAST ROMEO GIVEAWAY BY FIQA NSZ

Hidayah Mohamad said... Reply To This Comment

Salam ukhuwah.. saya datang singgah dr segmen yang sama dan dah follow blog awak. ")

http://www.semutrajin.com/2014/05/segmen-bloglist-bubblynotescom-48-jam-1.html

Ku Khadijah Ku Hamid said... Reply To This Comment

singgah dari segmen same..done follow

http://puterisihatjelita.blogspot.com/2014/05/segmen-bloglist-bubblynotescom-48-jam-1.html

nurerna hazwani said... Reply To This Comment

Salam perkenalan. Walauipun segmen dah lama tamat, tapi saya tetap nak singgah drpd segmen yg sama. Saya singgah sini.

http://alongwawaerna.blogspot.com/2014/05/segmen-bloglist-bubblynotescom-48-jam-1.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...