-Kawan Aku-

Aziz Satar dalam Kenangan

Assalamualaikum. ...

Berita hari ini penuh dengan berita yang menyedihkan dimana telah perginya seorang penggiat seni tanah air negara kita,Dato Aziz Satar. Beliau diberitakan meninggal dunia kerana sakit jantung di Hospital Kajang pada pukul 2.00 pagi tadi.



Lagenda negara yang mana lakonannya bersama rakan-rakan dalam arahan Allahyarham Tan Sri P.Ramlee pastinya sentiasa mengamit ingatan kita semua. 

Moga Allahyarham Dato Aziz Satar bersama orang-orang yang beriman di sana.Amin...

Al-Fatihah...



5 pesanan buat ayut :

azizah :) said... Reply To This Comment

Alfatihah buat arwah..
Moga rohnya di cucuri rahmat Allah

QasehnyaRania said... Reply To This Comment

alfatihah

Jazz Lover said... Reply To This Comment

Al fatihah

Ked Lee said... Reply To This Comment

taw tak sis few days before pak aziz meninggal kan kite baru jee borak-borak ngan mak kite pasal dia la. mak kite cakap next year umur pak aziz dah 90 dah la. kite pun cakap oh dah tua jugak pak aziz ni ea. tak sangka dia pergi dua hari lepas tu.

yang paling kite tak leh lupa my friend call dia pastu bagi kite cakap ngan dia. dia sangat friendly. rasa cam cakap ngan atuk2 kite je. hee

al-fatihah untuk arwah pak aziz.

Fiza Rahman said... Reply To This Comment

Al-fatihah.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...