-Kawan Aku-

S4 - (Video) She's My Girl di APM 2013

Assalamualaikum...

Lama tak menulis entry ^^ Kawan-kawan semua sihat?Hujung minggu ni lepak je kejenya kat rumah.Biasalah kan kalau dah namanya cuti nak bukak pandang laptop memang satu cabaran yang besar.hihihi.Hari Sabtu semalam ni aku ada tengok ulangan Anugerah Planet Muzik (APM) di Singapura.Happening giler kot APM 2013 ni.Aku siap boleh gelak-gelak sakan sebab pengacara APM 2013 kali ni kelakar.Lawak diorang menjadi jer lagi-lagi pengacara APM daripada Indonesia, Sarah Sechan. ^^

Pemenang-pemenang Anugerah Planet Muzik 2013 boleh je korang semua google kan?(Senarai Pemenang APM 2013)Tak nak la list pemenang PAM 2013 ni memanjang.huhuhu.Pemenang APM 2013 pon tak kurang jugak artis Malaysia dapat.Tahniah buat pemenang semua yer. ^^

Dalam banyak-banyak persembahan aku terkejut tengok persembahan pembukaan APM 2013 sebenarnya.Kenapa?Sebabnya membuatkan aku terfikir,"Ni mamat korea mana pulak tetiba nak buat persembahan kat APM 2013 ni?" hahaha.Setahu aku APM melibatkan Malaysia,Indonesia,Brunei dan Singapura je. ^^


Dah tengok video She's My Girl tu?Ahaaaa...hahahahaha ^^ Ok aku gelak sendiri.Group S4 sebenarnya group daripada Indonesia.Pernah menjalani latihan di Korea dan sekarang bergerak di Indonesia.Info lanjut malas nak carik.hohoho.Ok.Aku boleh terima Group S4 ni walaupon diorang punya muzik ni memang ke arah K-Pop sepenuhnya.Stamina ok.Menari sharp.Suara tak ke laut.Muka pon ada.All the best buat Group S4 untuk masa akan datang.


Aku sorang baru tahu kewujudan diorang ni ke atau korang pon tak tahu? ;p
Lepas aku tengok persembahan diorang ni boleh tahan gak lajunya aku terus google Group S4.hahaha.nampak tak 'corious'nya aku kat Group S4 ni. ^^
Okla.Selamat hujung minggu semua!

Kredit gambar: Rotikaya






16 pesanan buat ayut :

Mieya Atiera said... Reply To This Comment

Mieya pon baru je tahu hari tu. sama je macam Sis, terus search kat google. Suka dengan yang rambut panjang tu

Hafiz Hafizol said... Reply To This Comment

x nak tgk la video tu. nanti kita pun terus nak google group s4 hehehehe

nuyui a.k.a miss YUI said... Reply To This Comment

yui tk tau gak..hahah

Shida Radzuan said... Reply To This Comment

hahaa..cam ade yg tak kena bila shida dgr ayut..irama kpop..tiba bhsa malysia hehee..

Cik Nur™ said... Reply To This Comment

Err..nur baru tahu mgenai kumpulan ni..dari blog ayut...hehehe

aisya said... Reply To This Comment

sy pun baru tau.. haha

ayut said... Reply To This Comment

@aisya hahaha...samalah kita ^^

ros_reeza said... Reply To This Comment

Ros pun tak tahu.. tahu masa tengok ulangan APM tu je.. tapi, tak minat la.. Ros memang tak berapa nak minat ala-ala k pop ni.. hihi

ros_reeza said... Reply To This Comment

klik hotlink

Deqla Manjew said... Reply To This Comment

x penah knl pun seblm ni.. haha

EZAN IDMA said... Reply To This Comment

hye singgah sini :)

Mimi Azirah said... Reply To This Comment

akak lgsung tak tau..hahaha...nsib baik ayut wat entry nih...tau gak la kan..

Mimi Azirah said... Reply To This Comment

klik digi lak..

ayut said... Reply To This Comment

@nuyui a.k.a miss YUI hahaha...same la kita dear :)

ayut said... Reply To This Comment

@Cik Nur™ hahaha...ok2x..

ayut said... Reply To This Comment

@Shida Radzuanhahaha..irama tu ala2x korea..tak tahu la...adehhh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...