-Kawan Aku-

Rezeki CPUV Bulan Oktober 2013!

Assalamualaikum...

Hari-hari nampaknya berupdate blog aku ni kalau tengah bercuti.hihihi ^^ Lagipon nak balas hutang kunjungan kawan-kawan kan.maaf ye kalau aku datang terlambat atau terlepas blog kawan-kawan.Jangan jemu datang blog aku tau.Insya Allah,aku pasti akan buat kunjungan ke blog korang semula nanti. ^^

September berlepas sudah.Oktober menjelma.Satu je aku terlupa nak buat masa nak masuk bulan 10 haritu.Nak cashout akuan Nuffnangku.Adehhh.mmm.Terpaksalah tunggu lagi kan ^^ Harini tengok akuan Nuffnang.Alhamdulillah.Masih sudi untuk meletakkan iklan mereka kat blog aku.Terima kasih Nuffnang.Love sesangat kat Nuffnang la gini :) Kalau dulu tengok akuan Nuffnang,tengok CPC je.Sekarang bukak akaun Nuffnang,Tak scroll ke bawah dah.Tengok CPUV jer.hihihi.Alhamdulillah ada rezeki dengan Nuffnang.Kalau nak tahu beza CPC dengan CPUV bolehla intai kat blog-blog otai.Kalau aku memang aku belajar kat blog Shida jer.Thansk Shida!


Sedih jugak tengok CPUV yang akhir bulan September tu.CPUV untuk KL Sogo dan CPUV SenHeng CPUV ye jumlah sen je.hihihi.Kan masa akhir bulan September tu tak aktif.CPUV punya earning pon secupit jela.huhuhu.Jangan ingat dapat CPUV tu boleh duduk diam je lepas tu sambil tengok earning naik tanpa usaha.Memang takkan maju la earning CPUV yang dapat tu.Kena usaha lebih nampaknya ni ^^ Tips apa yang perlu dibuat bila dapat CPUV ni pon aku belajar dengan Shida je ^^ Bukan senang nak dapat CPUV kan?Jangan rugikan kalau dah dapat. ^^

Setakat harini ada dapat 4 CPUV tengah running dalam blog daripada Nuffnang.Hotlink plan Internet,Transitional Optical,Sony dan Nestle.Siapa nak beli kemera bolehla pergi tengok iklan Sony tu.Ada macam-macam model untuk dipilih.Siapa takde internet lagi tu boleh serbu Hotlink.Macam-macam plan yang boleh dilanggan nanti.Nak makan-makan boleh tengok iklan Nestle.Mesti ada promosi yang dibuat oleh pihak Nestle sekarang.Siapa nak tengok iklan yang boleh dikongsikan,bolehla layan Transitional Optical tu.

Moga semakin murah rezeki kita bersamanya kawan-kawan.Banyak la lagi CPUV yang ditawarkan kelak.Amin.Harapnya jugak pihak pengiklan dapat capai sasaran jualan mereka ^^ Terima kasih Nuffnang!Terima kasih kawan-kawan! ^^



14 pesanan buat ayut :

Sya Mimie said... Reply To This Comment

tahniah ayut.. rezeki bnyk sungguh..hihi

Farah Waheda Wahid said... Reply To This Comment

alhamdulillah, rezeki untuk ayut, akak tumpang happy untuk ayut...

adrianna syaz said... Reply To This Comment

Tak reti tgk cpuv ni yut..dtg snggah klik tbung ayut

aisya said... Reply To This Comment

banyak tu.. hehe.. tahniahhh!

azizah :) said... Reply To This Comment

byk tengah on going tu ayut... masyukk

azizah :) said... Reply To This Comment

byk tengah on going tu ayut... masyukk

Hafiz Hafizol said... Reply To This Comment

yeah.. kita nampak iklan Sony.. Dah tekan.. kak x nak belanja kita kamera Sony ke? lawa-lawa kak. haha

Mimi Azirah said... Reply To This Comment

Tahniah ayut

Aishah Jahirah said... Reply To This Comment

4 BE sekali bln oktober....tu dia...tahniah rezeki tu...:)

ros_reeza said... Reply To This Comment

Alhamdulillah.. tahniah Ayut :)
done sony

ummuaidan said... Reply To This Comment

alhamdulillah ..manyak btul masyuk kang..:)

Muhammad Zul Fahmi said... Reply To This Comment

bestnya. tak pernah lagi dapat CPUV ni

Mohd Selim Zainal said... Reply To This Comment

Assalammualaikum..akuayut,

wahh.. moga sukses selalu. moga bertambah ukhuwah juga persahabatan dengan rakan blogger yg lain.

mselim3

pls; datang blog shida gak..

Mohd Selim Zainal said... Reply To This Comment

Assalammualaikum..akuayut,

wahh.. moga sukses selalu. moga bertambah ukhuwah juga persahabatan dengan rakan blogger yg lain.

mselim3

pls; datang blog shida gak..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...