-Kawan Aku-

Tiket Perjalanan ERL

Assalamualaikum...

Hujung minggu lepas tengok-tengok gambar kat dalam laptop terpandang pulak 1 gambar ni.Fikir balik nape ada amik gambar ni ek?hahahaha.Motif sangat kan nak fikir semula.Mestilah nak share dengan kawan-kawan kat blog ni. ^^

sekarang!
dulu!

Yeay...berubah wajah dah tiket Express Rail Link (ERL) iaitu KLIA transit.Dulu time baru aku nak pindah diorang baru sibuk-sibuk nak renovate tukar mesin.Datang KL lagi sekali bertukar wajah dah ^^ 6 bulan dah rupanya aku kerja kat tempat baru :) Pantas masa berlalu.

Okla.Tiket ERL yang baru ni lebih keras.Lepas tu tiket ERL ni jugak dikitar semula.Maknanya pakai banyak kali sampai betul-betul rosak.Yess!Go green! ^^Maju dah ERL sekarang.Pihak ERL sekarang pon dah pandai tarik perhatian,siap bagi warna-warna lagi tiketnya ^^ Menarik kan? Setakat haritu aku naik masih tak berubah tambang menggunakan ERL ni.Tak tahu pula akan datang nanti macamana.Setanding dengan harga yang ditawarkan,perkhidmatan ERL pada aku masih lagi membanggakan. Syabas buat ERL.

Nanti KLIA ke-2 siap,makin bertambahlah orang menggunakan ERL ^^
Siapa selalu menggunakan ERL kat sini?memuaskan tak bagi korang?




10 pesanan buat ayut :

azizah :) said... Reply To This Comment

serius dah lama tinggalkan KL dulu.. rindu nak naik ERL,LRT, monorail semua..mesti dah banyak berubah kan..

^^eKaTiKaH^^ said... Reply To This Comment

dah lama tak naik ERL ni. hehe. kengkadang nak cepat baru naik. tapi tiket mahal sikit la drp LRT hehe

nuyui a.k.a miss YUI said... Reply To This Comment

yui tak pernh guna tu taktau..hihi

adrianna syaz said... Reply To This Comment

Yg pakai coin tu apa eh ayut?bkn erl ke?

aisya said... Reply To This Comment

tak pernah lagi naik ERL.. hehe

Hafiz Hafizol said... Reply To This Comment

selalu jugak naik menatang Transit nie kalu nak balik kolej. tapi time berduit la.. kalau pakai kad student boleh dapat murah. tp skrg kad student kite hilang dah. so dapat hg normal. sob sob.

Cik Nur™ said... Reply To This Comment

bila tiket warna warni, buat org berminat nak beli dan menggunakan ERL kan..

Deqla Manjew said... Reply To This Comment

xde la tiket nih..huhuhu...

ros_reeza said... Reply To This Comment

kennagan kan.. Ros pun suka simpan tiket bus, tiket lrt .. tapi, bila lrt dah tak ada tiket, guna token tu, tak dapatlah nak menyimpan.. hihi

ayut said... Reply To This Comment

@adrianna syazitu monorail xpon lrt...3 tu je yg gna duit plastik ye

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...