-Kawan Aku-

White Masker Cathy Doll

Assalamualaikum...

Kecantikan dan wanita tidak dapat dipisahkan...!Eh?Tetibe je kan :p Ayat pertama je dah boleh tahu nak cerita pasal apa kan?hihi 

Salam sayang buat semua!! ^^ Harini nak cerita aku beli masker baru.yeayyy!!Ingat lagi aku pernah beli masker hitam shisheido dulu?Haaaa...lepas daripada tu aku ingat nak la carik lagi yang Nivea punya sebab Masker Hitam shiseido tu kurang minat sikit.huhuhu.Nivea punya masker dia sejuk tu yang best.Ada sesiapa pernah try jugak tak Masker Nivea ni?Disebabkan aku berpindah,aku punya la beria carik kat area Parit Raja ni tak jumpa.Geram punya pasal internet jugak jadi mangsa aku.

Akhirnya aku jumpa White Masker Cathy Doll.hihihi ^^ Aku punya nak mencuba terus je beli 12 paket terus.hahaha.Ni namanya bukan mencuba yer.Ni namanya memang nak membeli ^^ Bila dapat je barang White masker Cathy Doll tu,aku terus pakai malam tu jugak.Nak tahu bentuk White Masker Cathy Doll macamana ea?Tadaaa....


White Masker Cathy Doll yang ada gambar cartoon comel tu ea.Lagi 3 benda kat tepi tu dapat free.Trial punya ^^ Bestkan dapat free gift bebanyak gitu.hihihi.Okla.Komen aku sebagai pengguna White Masker Cathy Doll ni.

Komen:
1) Baunya wangi...Best!
2) Lebih senang nak dipakai.
3) Menarik segala "heads' yang ada kat muka aku ni...Puas hati!
4) Pek yang cute..Menarik!

Ada kemungkinan aku akan repear order untuk White Masker Cathy Doll ni.Pakainya best.Time nak kering tu memang bestla.Rasa tegang je muka.hihihi.Pada aku White Masker Cathy Doll ni tak sakit mana kalau nak tarik tu.Apa yang pasti elakkan kawasan bawah mata yer ^^ Kalau nak lebih hebat hasilnya,cuci dulu muka pakai air suam sebab nak bagi liang roma tu terbuka yer ^^ Jadinya,aku recommend sangat White Masker Cathy Doll ni yer.Selamat Mencuba...!

Aku beli dekat SINI
Bolehla ke page beliau untuk bertanya lebih lanjut ^^


11 pesanan buat ayut :

Sya Mimie said... Reply To This Comment

pakai yang shiseido je.. tu pun skip2..hik2

ros_reeza said... Reply To This Comment

comel je..

ros_reeza said... Reply To This Comment

comel je packaging dia tu Ayut.. sesuai ye dengan Ayut?..

azizah :) said... Reply To This Comment

menarikkk..cantik ayut pasni.. seri org nk kawen..heee

aisya said... Reply To This Comment

seumur hidup tak pernah pakai mask.. haha!

Sue-Rya Qistina said... Reply To This Comment

Cute je!
Harga brp ni?

Cik Nur™ said... Reply To This Comment

mcm menarik la...nanti nur nak usha2 la..hehehe

Hafiz Hafizol said... Reply To This Comment

sy pernah try shiseido tapi mcm x best mana pun.. still kulit x sehensem Aron Aziz haha

Isabel Diaz said... Reply To This Comment

Kawaii nye

adrianna syaz said... Reply To This Comment

Sllu pkai putih tlur je ayut..bau tlur satu bdn..hehe..psni leh cba mask ni plak...bru wangi..:D

Mieya Atiera said... Reply To This Comment

Mieya minat dengan masker garnier. Rasa lembap je kulit.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...