-Kawan Aku-

Drama Love You Mr Arrogant!

Assalamualaikum...

Lagi satu drama yang mula menjadi bualan semua orang kan?Drama Love you Mr Arrogant.Ini pon adaptasi daripada novel penulisan Aliesha Kirana ^^ Aku start tengok cerita ni baru je hari Rabu lepas.Kawan aku la ni pengaruh aku tengok kat tonton.com.my.Mula-mula layan jela sebab aku bosan.Lama-lama tengok "eh,best pulak drama Love you Mr Arrogant ni!"Sayang kata benci.hahaha ^^ Whatever!

Sekarang dah episod 10.Konflik pon dah mula semakin memuncak.Menarik kan?Last aku tengok Episod 10 ni si Irham dengan Zahra balik kampung untuk urut kaki Zahra yang sakit tu.Mula dah nak baik-baik dalam episod 10 ni.hahaha.Comel je rasa.Orang bandar ke kampung memang kurang selamat sikit la nak serasi ^^



Sinopsis Drama Love You Mr Arrogant

Mengisahkan mengenai kehidupan Zaara Amira yang terpaksa menerima lamaran daripada lelaki asing dalam hidupnya,Zafriel Irham.Bagi menggelakkan daripada berkahwin dengan pilihan ibunya Afriel Irham memaksa Zaara Amira menjadi isterinya dengan menjanjikan sebuah janji.Keputusan untuk menerima perkahwinan ini membuatkan hidup Zaara Amira berubah dan kacau bilau dengan terpaksa menerima layanan daripada ibu mertua yang tidak menyukainya dan juga suaminya yang ego.Adakah bahagia buat Zaara Amira?Kita nantikan kesudahan Drama Love you Mr Arrogant yer.

Kalau orang yang tak menghadap TV setiap masa jawabnya memang kena pergi tonton jela.Aku pon baru daftar tonton.Susuah gak nak daftar tonton ni kan.mmmm.Siapa belum ada akaun kat tonton?Masuk je kat tonton tu pergi kat register.Susahnya tonton ni cuma nak pilih username jer.Nanti dia cakap 'invalid' je.Tapi kalau yang memang selalu menghadap TV bolehlah tonton secara live di TV3, Slot Akasia. Setiap hari Isnin - Khamis,pukul 7 malam.Apa pon selamat menonton Drama Love You Mr Arrogant yer ^^


9 pesanan buat ayut :

S. Faezah said... Reply To This Comment

fevret drama sy ni..nk blik kerja cpat sbb nk tgk crita ni..huhu

azizah :) said... Reply To This Comment

hari tu pon sempat tengok 1x je tgk macam best..hehe tp tak follow sgt la..

Azim Aris said... Reply To This Comment

maghrib jgn lpe :)

tumpang bace cni jom ke blog sy jgk ek,nk exchange bloglist ngan sy bgtau la :)

Tak Mungkin Benar

Cik Nur™ said... Reply To This Comment

lepas cinta jannah, rumah nur xdibenarkan buka tv time2 mcm tu dah..huhuh..

jd nur xpernah tgk...baca komen mmg ramai yg ckp best...

ayut said... Reply To This Comment

@Cik Nur™hihihi..takpe nur..jom lyan kat tonton jom :D

ayut said... Reply To This Comment

@azizah :) ye r jijah..magrib tu mesti sibuk uruskan si kimi kan..xpe2x..tonotn ad :)

aisya said... Reply To This Comment

tak tengok pulak drama ni.. huhu

izzah said... Reply To This Comment

Best ke citer ni ayut...xsempat nk tgk sbb ank nk tgk upin ipin sokmo...nmpak mcm best citer ni...

Mimi Azirah said... Reply To This Comment

Citer nih memg best..akak dh siap bli novel n dh tau kmgkinan yg jd episod akhir drama nkih..hahaha...part yg pling best bile pd hari pernikahan irham ngan sherry..msti ayut xsbr kan kan kan nk tgk episod tuh nti.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...